یوسف یوسفی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در سالیان اخیر تولید پسماند روستایی افزایش یافته به طوری که مدیریت آن با چالشهایی همراه شده است.
وی با بیان اینکه پسماند شامل پنج گروه عادی، پزشکی، ویژه، کشاورزی و صنعتی است، افزود: شهرداریها عهدهدار مدیریت پسماندهای عادی در شهرها ودهیاریها عهدهدار پسماندهها در روستاها هستند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به ضرورت ساماندهی پسماند تَر در روستاها گفت: خشک کردن پوست میوهها برای جلوگیری از تولید شیر آبه پسماند و استفاده از آن برای علوفههای دامی یکی از اقدامات خوبی است که در یک شبکه محیط زیستی در شهرستانهای ساوه و زرندیه در حال انجام است.
وی با اشاره به ضرورت ترویج این اقدام و فرهنگسازی برای مدیریت پسماند افزود: بهسازی و حفاظت از محیط زیست روستایی باید مورد توجه قرار گیرد.
یوسفی با اشاره به ماده ۱۶ قانون مدیریت پسماند اظهار کرد: قوانین و مقررات مدیریت پسماند ضمانت اجرایی دارد و برای آن جرمانگاری شده است و این موضوع کمک شایانی به دهیاریهای در مدیریت پسماند روستایی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه کاشت درخت یکی از مهمترین و کلیدیترین عناصر در حفظ محیط زیست و چرخه حیات محسوب میشود و نقش اساسی در توسعه فضای سبز دارد، تاکید کرد: کشت گونههای بومی و سازگار با شرایط اقلیمی هر منطقه به منظور حفظ تنوع زیستی و اکوسیستمهای طبیعی باید مدنظر قرار گیرد.
نظر شما