به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا جاننثاری امروز_ پنجشنبه بیستوششم مردادماه_ در گردهمایی فعالان اجتماعی و فرهنگی و نکوداشت هفته مشارکتهای اجتماعی با نقشآفرینی تشکلهای مردمی اظهار کرد: بیش از ۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد، نهضت امام خمینی (ره) یک حرکت کامل مردمی بود، این انقلاب را مردم به وجود آوردند و رهبری امام خمینی (ره) نیز زمانی به نتیجه رسید که مردم همت و تلاش کردند.
وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی به دست مردم رقم خورد و استمرار انقلاب اسلامی نیز به دست مردم بوده است؛ سختترین کارهایی که در این ۴۴ سال داشتیم مانند دفاع مقدس، توسط مردم به نتیجه رسید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: در این سالها حضور مردم در انقلاب اسلامی به سه صورت بوده است، در گام اول پیروزی انقلاب اسلامی رخ داد و از تظاهرات قبل از انقلاب گرفته تا راهپیماییها و انتخاباتهای امروز در کشور، به دست مردم و به دعوت امامین انقلاب بوده است؛ درواقع به این شکل که امامین انقلاب دعوت میکنند و مردم اجابت میکنند.
وی ادامه داد: مدل دیگر به دعوت امامین انقلاب و با سازماندهی توسط ارگانهای دولتی و حاکمیتی مانند بهزیستی، بسیج، هلال احمر و … بود.
جاننثاری تصریح کرد: مدل دیگر با تأیید و تاکید امامین انقلاب و سازماندهی به وسیله خود مردم است که سازمانهای مردم اینجا شکل میگیرند؛ اقدامات عظیم با همین مدل سوم شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه سازمانهای مردمنهاد مردمی، ضابطهمند و تخصصی شکل میگیرد، گفت: نقش حاکمیت در قبال سازمانهای مردمنهاد تسهیلگری و نظارت است نه دخالت، سعی میشود با نظارت بر آنها از خروج از چارچوب قانون جلوگیری شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان خطاب به سازمانهای مردمنهاد تأکید کرد: معنای این حرف که میگویند به موضوعات سیاسی وارد نشوید، این نیست که از انقلاب اسلامی دفاع نکنید، بلکه شما از کار سیاسی و حزبی منع شدهاید.
وی خاطرنشان کرد: سازمانهای مردمنهاد باید با جدیت فعالیت کنند، امورات را با رخوت و سستی دنبال نکنید؛ سمن ظرفیتی است که باید تمام و کمال فعال باشد و نباید معطل بماند.
جاننثاری با اشاره به متوازن نبودن سمنها در استان گفت: فعالیت سازمانهای مردمنهاد از نظر جغرافیایی و موضوعی در استان اصفهان نامتوازن است، در برخی از نقاط اصفهان سمنی در موضوعات موردنیاز فعال نیست.
وی با بیان اینکه گرایش برخی از سازمانها به موضوعات ویژهای است، خاطرنشان کرد: به جهت اقبال سمنها به موضوعات ویژهای، برخی حوزهها روی زمین مانده است، لازم است به تمام موضوعات اجتماعی توجه شود و از هیچ مسئلهای غفلت نکنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان افزود: مراجع صدور مجوز باید با هماهنگی با استان، توازن گسترش جغرافیایی و موضوعی سمنها را دنبال کنند؛ سمنها نیز باید تمام مقررات را رعایت کنند، گاهی اوقات با تشکلهایی مواجه هستیم که آئیننامهها و قوانین را نمیشناسند و آن را اجرا نمیکنند.
وی با تأکید بر اینکه ضوابط دستوپاگیری نیز وجود دارد که نمیگذارد کار را جلو ببریم، گفت: کار فرهنگی وقتی ارزش دارد که خداپسندانه باشد، به سراغ کارهایی نرویم که دنیا را آباد میکند، اما آخرت را از بین میبرد، خدمت به مردم این است که آنها تعالی پیدا کنند و تعالی انسان تنها در دنیا نیست.
جاننثاری با اشاره به لزوم ارائه خدمات و مطالب ناب به مردم، اظهار کرد: سمنها تجارب خود را در اختیار کسانی که در حوزه مشابه کار میکنند، قرار دهند؛ مشکلی که داریم این است که تجارب را ثبت نمیکنیم، دبیرخانه سازمانهای مردمنهاد به این موضوع توجه کند، ما نیز بنا داریم تاریخ شفاهی سمنها را جمعآوری کنیم که باید به کتاب تبدیل شوند.
وی خاطرنشان کرد: انسان از همت برخی از این افراد لذت میبرد و لازم است روایت از خودگذشتگی آنها به دیگران منتقل شود، همه باید بدانند در جامعه ما چنین کارهایی انجام میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه این ایثارگریها را در جامعه نشر بدهید، گفت: افرادی هستند که از جان و وقت خودشان برای خدمت به مردم مایه میگذارند، این خوبیها را نشر بدهیم.
وی افزود: از سمنها انتظار داریم به مسئولان در تصمیمگیری کمک کنند، وظیفه ما این است که شما را بشناسیم و کمک بگیریم، اما این رابطه دوطرفه است و شما هم باید تخصصی کار کنید و به کمک ما بیایید.
جاننثاری ادامه داد: از رسانهها درخواست داریم که سمنها را به مردم بشناسانند، روایت کنند که این تشکلها چه خدماتی ارائه میکنند، مردم نمیدانند که چه خدماتی تحت لوای جمهوری اسلامی ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: ارگانها و مراکز دولتی و حاکمیتی از امکانات مازاد استفاده کنند؛ اعلام میکنم که در استان اصفهان تا جایی که نفس داریم، در خدمت هستیم و به وجود شما افتخار میکنیم که اصفهان را به بهشت خیریهها تبدیل کردهاید.
نظر شما