محمد نورصالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از اقدامات گسترده و پرحجم شهرداری که محل مراجعه شهروندان است، انواع خدمات حوزه شهرسازی بهویژه موضوع صدور پروانه ساختمانی و گواهی پایانکار است.
وی با بیان اینکه شهروندان در طول سال با حوزه شهرسازی شهرداری مراودات زیادی دارند، بنابراین این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: در جلسه این هفته کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر اصفهان، یک گفتوگوی کامل در رابطه با تجزیه، تحلیل و بررسی اقدامات انجام شده، مشکلات، زمانبندی برای رفع آن و پیشبرد کار تا مرحله نهایی و صدور الکترونیکی پروانه ساختمانی، انجام شد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه برای هر مورد از مشکلات سامانه اصنو زمانبندی رفع، در نظر گرفته شد تا در جلسه آینده بتوانیم رفع مشکلات و پیشرفت کار را بررسی کنیم، خاطرنشان کرد: در حوزه مسائل مرتبط با شهرسازی، موضوعات مربوط به کمیسیون ماده ۵ است که در ماههای اخیر مورد توجه مدیریت استان بوده است، پیشرفت خوبی نداشتیم و بعضی مشکلات موجب شده در فرایند صدور پروانه، پیشرفت مناسبی داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در جلسه کمیسیون تلفیق این هفته شورای اسلامی شهر اصفهان، جزئیات گزارش عملکرد شش ماهه دوم سال ۱۴۰۱ شهرداری مطرح شد که در جلسه علنی آینده مطرح، تصویب و انتشار عمومی خواهد یافت.
تلاش مدیریت شهری این است که پسماندها در مبدا تفکیک شود و با توجه به اینکه حدود ۲۰ درصد از پسماندهای شهر پسماند خشک است، بهترین استفاده را از آن داشته باشیم.
نورصالحی تاکید کرد: در ادامه جلسه، اقدامات سازمان مدیریت پسماند مطرح شد و با توجه به اینکه در دوره ششم مدیریت شهری اقدامات خوبی همچون راهاندازی دو خط ۱۰ تنی امحای ریجکت پسماند بهروش تجزیه حرارتی (پیرولیز)، آغاز احداث پروژه تصفیهخانه شیرابه به میزان ۲۰ متر مکعب در شبانهروز در راستای جلوگیری از آلودگی محیط زیست و جذب شیرابه پسماند به زمین و پروژه احداث سکوی انتقال پسماند حداقل به میزان ۱۰۰ تن در شبانهروز از جمله اقدامات این سازمان در سال گذشته است.
وی ادامه داد: مقابله با فعالان غیرمجاز در حوزه پسماند خشک و جمعآوری متمرکز پسماندهای خشک و ایجاد شهرک بازیافت پسماند در مجاورت شهر اصفهان، راهاندازی سامانه اصپاک به نشانی https://isfpak.com برای جمعآوری پسماند خشک از در منازل و بیمه آتشسوزی منزل، فراخوان دریافت سرمایهگذار برای زبالهسوز تا سقف ۳۰۰ تن در شبانهروز، تلاش برای تکمیل مرکز آموزش مدیریت پسماند برای دانشآموزان با ظرفیت ۲۰ هزار نفر در سال، جذب سرمایهگذار برای بازیافت نخالههای ساختمانی، آغاز راهاندازی دو خط پردازش پسماند و تولید دستگاه هاضم بیهوازی با ظرفیت پنج تن و پس از آن تلاش برای تولید دستگاه با ظرفیت بیشتر، از دیگر اقدامات سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در یک سال گذشته است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تلاش مدیریت شهری این است که پسماندها در مبدا تفکیک شود و با توجه به اینکه حدود ۲۰ درصد از پسماندهای شهر پسماند خشک است آن را از مبدا تحویل بگیریم و بهترین استفاده را از آن داشته باشیم، اضافه کرد: همچنین تلاش میکنیم پسماندهای تر را تحویل بگیریم و به سایر مواد همچون کود تبدیل کنیم و تمام پسماندهای تولید شده سرنوشت مشخصی داشته باشد و وارد چرخه محیط زیست نشود.
نظر شما