فریبرز کرمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اربعین به معنای واقعی برای استان کرمانشاه یک گنجینه بسیار ارزشمند مادی و معنوی است؛ بنابراین در راستای تسهیل در تردد زوار اربعین تاکنون مبلغ هزار میلیارد تومان در حوزه راهداری و حملونقل جادهای در استان کرمانشاه هزینه شده است.
وی افزود: در مرز خسروی تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان آسفالت انجام شده است که شامل احداث جاده مهم و حساس برکت از سهراهی نصرآباد تا خسروی میشود که تأثیر مهمی در تردد آسان زوار به مرز دارد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: با توجه به موافقت دولت عراق، ۲۴ ساعته شدن مرز خسروی و پیشبینی تردد ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفری زوار به صورت روزانه با هدف تسهیل در تردد و جلوگیری از توقف و ازدحام در مرز، تعداد ۹۰ گیت به ظرفیت گیتهای موجود مرز خسروی و منذریه عراق اضافه شده است.
کرمی اضافه کرد: در سفر چند روز قبل وزیر کشور به مرز خسروی و در بازدیدی که از پایانه داشت، مقرر شد با توجه به گرم بودن هوا در ایام راهپیمایی اربعین سایبانها افزایش پیدا کند؛ لذا به سرعت در حال اجرای ۱۲ هزار مترمربع سایبان جدید و نصب مهپاش برای آسایش و رفاه زوار در مرز هستیم.
وی ادامه داد: وسایل سرمایشی را داخل پایانه مرزی خسروی تقویت و افزایش دادیم تا برق مورد نیاز با نصب ژنراتورهای جدید در محل پایانه تأمین شود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به اینکه زوار اربعین حسینی از چندین ورودی وارد استان کرمانشاه میشوند، تمام راههای مواصلاتی منتهی به مرز خسروی از جمله مسیرهای کنگاور، هرسین، سنقر و کلیایی و کامیاران به خسروی بازسازی و روکش شد و در نقاطی تعریض انجام گرفت.
کرمی تاکید کرد: همچنان واحدهای عملیاتی این اداره کل در قالب ۱۵ اکیپ مجهز در تمام این مسیرها به صورت شبانهروزی در حال روکش و لکهگیری آسفالت هستند؛ تاکنون حدود ۶۵۰ میلیارد تومان هزینه شده که رقم بالایی در عملیات آسفالت است.
وی گفت: از آنجا که اداره کل راهداری و حملونقل جادهای همزمان در سه حوزه مرز، نگهداری و ترمیم، ساخت جادهها و حملونقل مسافر و کالا مسئولیت دارد همزمان با آسفالت اقدام به تجهیز پایانههای شهری در مسیر تردد زوار از جمله پایانههای شهر کرمانشاه کرده و بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان در این حوزه و نگهداری جادهها شامل نصب نیوجرسی، روشنایی جادهها و ساخت و تجهیز سرویسهای بهداشتی هزینه شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمانشاه با بیان اینکه در استان ۲۸ نقطه حادثهخیز وجود دارد، افزود: به منظور تأمین امنیت تردد زوار اربعین اقدام به اصلاح ۲۰ نقطه کردهایم و برای هشت نقطه باقی مانده نیز تدابیر ایمنی اتخاذ شده است.
کرمی با اشاره به حوزه حمل مسافر و بار در ایام اربعین، اظهار کرد: به منظور ایمنی تردد زوار در ستاد اربعین استان کرمانشاه، مقرر شده است کامیونهای حمل تجهیزات و امکانات موکبها و پشتیبانی آنها از مرز سومار انجام شود، به همین دلیل بهرغم مشکلاتی که از نظر اداری داشتیم، اقدام به بهسازی جاده منتهی به مرز سومار کردیم.
وی اضافه کرد: اکیپهایی از این اداره کل در مسیر در حال فعالیت هستند و در پایانه مرزی سومار در حال نصب تجهیزات جدید هستیم تا تردد کامیونها با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمانشاه با بیان اینکه تدابیر لازم برای ارتقای کیفی و کمی اتوبوسها و وسایل حملونقل عمومی انجام شده است، تصریح کرد: هزینههای انجام شده در حوزه راهداری و حملونقل جادهای در استان کرمانشاه برای ارتقای کیفیت تردد وسایل حامل بار و مسافر در طول سال است، از آنجا که استان کرمانشاه دارای چندین مرز رسمی با کشور عراق و اقلیم کردستان عراق است، اقدامات انجام شده سبب رونق مرزها و سهولت تردد در تمام ایام سال میشود و از برکات اربعین برای استان کرمانشاه است.
نظر شما