به گزارش خبرنگار ایمنا، امیر سرتیپ دوم خلبان ستاد صمد نوری امروز _جمعه سیزدهم مردادماه_ در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته اصفهان به مناسبت پانزدهم مردادماه سالگرد شهادت سرلشکر شهید عباس بابایی اظهار کرد: روز پانزدهم مرداد سالگرد شهادت یکی از خلبانان مؤمن و رشید کشور اسلامی، شهید عباس بابایی است و ما همه ساله یاد و خاطره آن شهید را گرامی میداریم.
وی افزود: سرلشکر عباس بابایی در سال ۱۳۲۹ در شهرستان قزوین متولد شد و پس از گذراندن مدارج اولیه تحصیل در این شهر در سال ۴۸ به نیروی هوایی پیوست، سرلشکر بابایی هنگام شهادت ۳۷ سال سن داشت و از خود سه فرزند به یادگار گذاشت.
فرمانده پایگاه شکاری شهید بابایی اصفهان تصریح کرد: سال ۱۳۵۸ برای شهید بابایی سال پرکاری بود، القائات انحرافی و دسیسه گروهکهای انحرافی قصد از همپاشی نیروهای مسلح را داشتند کار را سخت کرده بود اما با بینش خود برای حفظ دستاوردها از هیچ تلاشی فروگذاری نکرد.
وی ادامه داد: شهید بابایی در مردادماه سال ۶۰ به فرماندهی پایگاه هشتم شکاری اصفهان منصوب شد، این شهید به علت رشادتهای فراوان به انقلاب و مهارت و ورزیدگی در عملیاتهای متعدد در سال ۶۶ به پیشنهاد رئیس شورای عالی دفاع و امام (ره) به درجه سرتیپی رسید، در عملیاتهای مختلف نظامی شرکت میکرد و همواره پشتیبان رزمندگان اسلام بود.
امیر سرتیپ دوم خلبان ستاد نوری گفت: شهید بابایی به بررسی طرحها و نقشههای عملیات هوایی میپرداخت، در ایام حج ۶۶ طرحی را برای عبور سالم کشتیهای تجاری خلیج فارس به اجرا درآورد، که در نتیجه ۴۰ فروند کشتی تجاری از تنگه خورموسی عبور کردند.
وی اضافه کرد: شهید بابایی در هشتم اردیبهشت ۱۳۶۶ به علت لیاقت و رشادتهایی که در دفاع از آرمانهای نظام و دفع تجاوزات و سرکوب آنها داشت به درجه سرتیپی مفتخر شد، اما آنقدر خاکی بود که کمتر کسی او را با این درجه دیده بود.
فرمانده پایگاه شکاری شهید بابایی اصفهان گفت: شهید بابایی در فرازی از وصیت خود مینویسد، به خدا من از شهدا و خانواده آنها خجالت میکشم که وصیت بنویسم، خدایا مرگ مرا و فرزندان و همسرم را شهادت قرار ده، من در این دنیا چیزی ندارم و هرچه هست از آن توست، پدر و مادرم ما به این انقلاب خیلی بدهکاریم.
وی افزود: شهید بابایی پرورشیافته مکتب عاشورا بود، شهیدی که در دامن پدر و مادر مؤمن و اهل مسجد پرورش یافت، عشق و علاقه به شخصیت امام و ولایت از علایق او بود و همه از رابطه مریدی و مرادی بین شهید و امام (ره) مطلع بودند. شهید در همه مراحل زندگی همواره خود را مطیع امام و فرزند خلف ایشان میدانست و عشق به امام لحظهای از او جدا نشد.
امیر سرتیپ دوم خلبان ستاد نوری اظهار کرد: همسر شهید بابایی در مورد این شهید میگوید، شهید بابایی یک شیعه واقعی بود و در امور مذهبی حتی از مکروهات پرهیز میکرد، هنگام راز و نیاز با خداوند عاشقانه میگریست، به مظاهر مادی دنیا دلبستگی نداشت و برای حفظ این خصلت جدا ریاضت میکشید و به زندگی مجلل و وسایل لوکس و مدرن بها نمیداد.
وی گفت: مقام معظم رهبری درباره شخصیت شهید بابای میفرمایند، این شهید، انسانی مؤمن و متقی و سربازی عاشق و فداکار بود، در طول سالهایی که این شهید را میشناختم همیشه بر همین خصوصیات ثابت و پابرجا بود.
فرمانده پایگاه شکاری شهید بابایی اصفهان ادامه داد: سادهزیستی، تصمیمگیری صحیح و مناسب در شرایط مختلف، نظم و انضباط و انقلابی بودن از دیگر خصلتهای شهید بابایی بود که باید سرمشق همه ما در نیروهای مسلح باشد.
قرآنسوزی نشانه درهم کوبیده شدن خانه عنکبوتی دشمن است
وی گفت: اگر تمام قدرت رسانهای و تبلیغاتی دشمن به انداختن یک روسری از سر دختر کشور من تمرکز دارد علت این است که در عرصه موشکی و هوایی گنبد آهنین خود را درهم شکسته میبیند و بازی را باخته است که این درس را شهید بابایی به ما آموخت.
امیر سرتیپ دوم خلبان ستاد نوری اضافه کرد: مطمئن باشید به زودی سربازان، جبهه اقتصاد کشور را همچون عرصه امنیت سامان خواهند داد و طعم شیرین آرامش را تقدیم مردم این منطقه خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: قرآنسوزی و حرکتهای ذلیلانه اینچنینی از سمت دشمنان روشن کرد که ما از قرآن آموختیم که چگونه جهاد کنیم و خانه پوشالی و عنکبوتی شما را در هم بکوبیم. همین قرآن بود که به ما درس داد که مال خود نباشیم و برای مردم خود شبانهروز و در آسایش و سختی بکوشیم.
نظر شما