به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در سالهای اخیر استفاده از هوش مصنوعی (AI) در مراقبتهای بهداشتی برای افرادی که درگیر اختلالات روانی بودهاند، بسیار مؤثر واقع شده است، به ویژه زمانی که پیش از بروز علائم، هشدارهای اولیه را اعلام میکند. تشخیص زودهنگام بیماری به پزشکان کمک میکند اختلال فرد را پیش از وخیمتر شدن علائم تشخیص دهند و برای درمان سریع آن اقدام کنند. علاوه بر این، هوش مصنوعی میتواند تشخیص دهد که چه افرادی در معرض ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند، در این صورت میتوان خطر ابتلا به این مشکلات را کاهش داد.
اطلاعات ارائه شده از یک مؤسسه کانادایی در مورد اطلاعات سلامتی افراد نشان میدهد که از میان هر ۱۷ فرد بستری شده در بیمارستان، تقریباً نیمی از آنها دچار اختلالات روانی میشوند که میتوان مانع بروز آن شد. هوش مصنوعی بخشهای مختلف مراقبتهای روانی را متحول کرده است، بهطوری که قادر است حجم زیادی از دادهها را تجزیه و تحلیل کند، الگوها را شناسایی کند و اطلاعات ارزشمندی را ارائه دهد. این فرآیند به تشخیص زودهنگام اختلالات روانی، ایجاد برنامههای درمانی شخصی و کاهش فشار بر کادر درمان کمک قابلتوجهی میکند.
مداخله زودهنگام و تشخیص به موقع شرایط حاد مشکلات روانی برای پیشبرد مراقبتهای فردمحور بسیار لازم و ضروری است. هوش مصنوعی برنامههای مراقبت شخصیسازی شده را با توجه به عوامل خطر خاص، تاریخچه درمان، الگوهای پاسخدهی هر بیمار و متناسب با نیازهای افراد ایجاد میکند. میتوان با استفاده از قدرت هوش مصنوعی، سیستم تشخیص زودهنگام اختلالات روانی را توسعه داد، از این طریق کادر درمان میتوانند زودتر متوجه مشکل افراد شوند و به بهبود آنها کمک کنند. این راهحل تکنولوژیکی این پتانسیل را دارد که مراقبتهای بهداشت روانی را متحول کند و به آیندهای روشنتر و سالمتر منجر شود.
نظر شما