freelancer چیست؟+ پردرآمدترین مشاغل، نحوه شروع و بررسی بازار کار فریلنسری

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری امروزه بسیار مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. همه افراد به دنبال یافتن راهی برای کسب‌ درآمد هستند که فریلنسری یکی از این روش‌ها است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، دنیای کسب و کار در حال تغییر و تحول پیوسته است و با پیشرفت تکنولوژی و انتشار اینترنت، امکان کار از راه دور و به صورت آنلاین به یک واقعیت محسوب می‌شود. در این میان، مفهوم فریلنسر یا کارآفرین مستقل به عنوان یک نمونه از این تغییرات واضح‌تر از همیشه شکل گرفته است. فریلنسرها افرادی هستند که بدون انتساب به یک شرکت یا سازمان مشخص، خدمات و تخصص‌های خود را به صورت مستقل به مشتریان ارائه می‌دهند.

افراد می‌توانند با استفاده از توانایی‌ها و مهارت‌های خود، به عنوان یک متخصص در زمینه‌های مختلفی مانند برنامه نویسی، طراح گرافیک، مهندسی، نوشتن مقالات، مدیریت رسانه‌های اجتماعی و بسیاری از حوزه‌های دیگر، خدمات خود را به بازار جهانی ارائه دهند. این افراد با مدیریت زمان و ارتباط با مشتریان، کارهای پروژه‌محور را با کیفیت و به موقع انجام می‌دهند و از آزادی و انعطاف بیشتری برخوردار می‌شوند.

فریلنسر چیست؟

در بین همه روش‌هایی که برای کسب درآمد وجود دارد، روش فریلنسری که برخی آن را آزادکاری یا حق الزحمه‌ای می‌نامند بیشتر از سایرین مورد توجه قرار گرفته است و روزبه روز بر تعداد کسانی که این شیوه کسب درآمد را انتخاب می‌کنند، اضافه می‌شود. بعد از کرونا اوضاع تغییر کرد و شرکت‌های زیادی تصمیم به دورکاری نیروهای خود گرفتند. در حال حاضر بازار فریلنسری بسیار داغ شده و افراد زیادی از طریق دورکاری کسب درآمد می‌کنند.

ساده‌ترین تعریف فریلنسر (Freelancer) این است یک سازمان یا کسب و کار و شرکت مشخص متعهد شود، فعالیت حرفه‌ای و تخصصی خود را برای مجموعه‌های مختلف انجام می‌دهد و بسته به نیاز و پروژه‌های در دسترس، کارفرمای خود را تغییر می‌دهد. این روش با دورکاری تفاوت بنیادین دارد و براساس آن، فرد بدون تعهد درازمدت قول انجام کاری مشخص را در قبال کارمزدی تعیین شده به یک متقاضی خدمات می‌دهد.

چگونه فریلنسر شویم؟

تبدیل شدن به فریلنسر یک راه عالی برای آغاز یک کار مستقل است. شما می‌توانید به طور هم‌زمان برای چندین مشتری و کارفرما مشغول به کار شوید و مهارت‌های مختلف را پیدا کنید و کسب‌وکارتان را راه بیاندازید. حتی اگر قبلاً به صورت آزاد برای خودتان کار نکرده‌اید و نمی‌دانید از کجا باید شروع کنید، نیازی نیست، نگران باشید. برای اینکه به یک فریلنسر تبدیل شوید باید نکاتی را مدنظر قرار دهید که در ادامه به بررسی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم:

  • یادداشت کردن مهارت‌ها: لیستی از هر آنچه که می‌تواند به شما سود برساند تهیه کنید. به یاد داشته باشید که هرچیزی را در لیست جا یادداشت نکنید و تنها مهارت‌هایی که واقعاً در آن خوب هستید را بنویسید چرا که مهارت شما می‌تواند شغلی جدید در آینده شما باشد.
  • در نظر گرفتن بازار کار: اکثر مهارت‌ها بازار خود را در جامعه پیدا می‎‌کنند و به سود دهی می‌رسند با این حال ممکن است شما در ابتدا به فکر سودهای بیشتر باشید و دوست داشته باشید به‌صورت تمام‌وقت به کار بپردازید. ابتدا باید کار و مهارتی را رشد دهید که مردم بیشتر خواهان آن هستند و برای آن هزینه می‌کنند.
  • تهیه تجهیزات مورد نیاز: لوازم مورد نیاز خود را ابتدا تهیه کنید تا بعداً در کارتان دچار مشکل نشوید. در تجارت و حرفه خود سرمایه گذاری کنید.
  • برنامه‌ریزی: هر چه تجربه بیشتری به‌دست بیاورید ساعت‌های کاری نیز پربازده‌تر خواهد بود. برای نظم دادن به کارتان تصمیم بگیرید که در هفته چند ساعت نیاز به کار دارید، فراموش نکنید که برای تقویت روحیه خود حتماً زمان‌هایی را به‌عنوان اوقات فراغت نیز در برنامه خود در نظر بگیرید.
  • داشتن مربی و مشاور: بهترین راه برای یک شروع موفق و ایده‌آل، صحبت‌کردن با افرادی است که قبلاً در آن حرفه بوده‌اند.
  • برندسازی: به‌عنوان یک فریلنسر این مهارت شما است که به فروش گذاشته می‌شود پس به این فکر کنید که چه چیزی شما را از رقبا متمایز می‌کند.برند تجاری شما باید درمورد رزومه کاری، تعهد و وظیفه‌شناسی نسبت به حقوق مشتریان روشن باشد.
  • ایجاد کسب‌وکار آنلاین: برای کار و حرفه خود وب سایت، اکانت لینکدین، توئیتر، وبلاگ، فیسبوک، اینستاگرام و هر آن‌چه که می‌تواند به درآمدزایی و شناسایی برند شما کمک کند، بسازید.
  • توجه به فعالیت‌های کوچک: وقتی حرفه خود را به‌عنوان یک فریلنسر شروع می‌کنید، کارهای کوچک با در آمدهای پائین می‌توانند بهترین بخت‌آزمایی شما باشند. فریلنسرهای قدیمی و باتجربه این مشاغل را نادیده می‌گیرند پس بهترین فرصت برای شما است که این کارهای کوچک را قبول کنید.
  • توجه به انتقاد مشتریان: فریلنسرها عموماً برای کارفرمایان مختلفی کار می‌کنند و مجبورند با سبک‌های کاری متفاوتی خود را وفق دهند. وقتی کارفرما به شما بازخوردی را ارائه می‌دهد سعی کنید آن را به یاد داشته باشید.

برنامه نویس فریلنسر چیست؟

برنامه نویس فریلنسر به فردی اطلاق می‌شود که دارای مهارت برنامه‌نویسی به یک یا چند زبان مختلف است و به صورت پروژه‌ای و دورکاری و بدون قراردادهای بلندمدت برای کارفرماهای مختلف کار می‌کند. در واقع ممکن است شرکت‌هایی که فقط نیازمند یک پروژه‌ی برنامه‌نویسی محدود هستند به جای استخدام ثابت یک یا چند برنامه‌نویس، پروژه خود را به برنامه‌نویسانی می‌سپارند که به صورت freelancing کار می‌کنند.

درآمد فریلنسری برنامه نویسی

عوامل متعددی روی درآمد برنامه‌نویسی، چه به صورت دائمی، چه به صورت فریلنسری، اثرگذار هستند. یکی از مهم‌ترین این عوامل سابقه کار است. برنامه‌نویسان را از نظر سابقه کار می‌توان به سه گروه جونیور (سابقه کار زیر دو سال)، سطح متوسط (سابقه کار بین دو تا پنج سال) و سنیور (دارای سابقه کار بیش از پنج سال) تقسیم‌بندی می‌شوند.

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

از جمله پردرآمدترین مشاغل‌های حوزه فریلنسری عبارت است از:

  • طراح وب سایت
  • برنامه نویس
  • گرافیست
  • متخصص شبکه‌های اجتماعی
  • نویسنده
  • مشاور منابع انسانی
  • تصویربردار و ویرایشگر فیلم
  • مشاوره مالی
  • مشاور کسب و کار

بازار کار فریلنسری

فریلنسینگ یک کار واقعی است و مانند هر فعالیت دیگری نیاز به تلاش و زحمت دارد. اگر واقعاً بخواهید از این راه امرار معاش کنید، باید بدانید که با توجه به ناپایداری و نبود امنیت شغلی، برای دوام آوردن در این بازار کار باید حسابی تلاش کنید. وقتی تازه این کار را شروع می‌کنید احتمالاً پول زیادی برای انجام تبلیغات ندارید.

کد خبر 676725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.