به گزارش خبرنگار ایمنا، اجلاس شورای اسلامی استان اصفهان امروز _سهشنبه سوم تیرماه_ با حضور نمایندگان شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان برگزار شد.
علیحسین صمیمی، نماینده شهرستان سمیرم در شورای استان اصفهان در این جلسه اظهار کرد: نخستین مشکل جادهای شهرستان سمیرم، جاده چهار بانده شهرستان به سمت چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد است که این پروژه متوقف شده و تکمیل آن برای خارج شدن شهرستان از بن بست واجب بوده است.
وی با بیان اینکه جاده اصلیترین موضوع برای پیشرفت و سعادتمندی یک شهر است، در واقع برای نجات شهر تکمیل پروژههای جادهای و راهی ضروری است، افزود: شهر کومه از محرومترین شهرهای استان بوده که باید نسبت به ساماندهی وضعیت جادهای آن تدابیر ویژه داشت.
نماینده شهرستان سمیرم در شورای استان اصفهان نیز با بیان اینکه ساماندهی ورودی شهرها از مهمترین عرصهها است، خاطرنشان کرد: اداره کل راهداری استان نسبت به بهسازی ورودی شهرستان سمیرم تصمیماتی جدی اتخاذ کند، همچنین با توجه به قرارگیری این شهرستان در مناطق سرد استان، تجهیز راهداری سمیرم برای خدمت بهتر به مردم در فصل سرد زمستان از نیازها است.
رحمت الله کریملو، نماینده شهرستان شهرضا در شورای اسلامی استان اصفهان نیز تصریح کرد: شهرضا محل اتصال چندین استان به شمار میرود و محور تلاقی شمال به جنوب کشور است و امنیت جادهای در این عرصه اهمیت دارد.
وی ادامه داد: تکمیل محور شهرضا _اصفهان و اتمام زیرگذر و کمربندی غرب شهرضا که پروژه ملی بوده و شهرستانهای مختلفی از این طریق به یکدیگر متصل میشود، از دیگر مطالبات مردم شهرستان است که نگاه بلند راهداری را در این زمینه میطلبد.
نماینده شهرستان شهرضا در شورای اسلامی استان اصفهان تاکید کرد: روستاهایی که در جنوب شهرستان واقع شده است، دوربرگردان مناسبی نداشته، ورودیهای روستاها چراغ چشمک زن ندارند و ایمنی سازی جادههای روستایی و خط کشی جاده روستایی و نیوجرسی باید صورت گیرد.
اسماعیل ابراهیمی، نماینده شهرستان نجفآباد در شورای اسلامی استان اصفهان نیز اظهار کرد: برخی از جادهها پرتردد شهرستان، ناایمن بوده و نیازمند یک بازدید میدانی توسط مدیران کل است.
وی افزود: در حال حاضر جادههایی در سطح شهرستان وجود دارد که متولی و صاحب نداشته است و ندارد؛ لذا باید نسبت به کددار شدن جادهها اقدام شود.
در ادامه این جلسه مصیب توازیانی، نماینده شهرستان فریدونشهر در شورای اسلامی استان اصفهان، تصریح کرد: جاده خروجی فریدونشهر به پشت کوه حادثهخیز است و باید تدابیر ویژه برای ان داشت، این شهرستان کمربندی ندارد و تردد مسافران به سختی انجام میشود.
وی اضافه کرد: جاده فریدونشهر به برفانبار نامطلوب است و باید برای بهسازی آن اقدامی عاجل کرد، جاده پیست اسکی نیز مشکلات متعددی دارد که پیش از این گزارش شده است.
نماینده شهرستان فریدونشهر در شورای اسلامی استان اصفهان گفت: اختصاص یک میزان قیر یکسان به شهرهای غیر سردسیر و سردسیر استان، یک نوع بی عدالتی است.
محسن جعفری، نماینده شهرستان مبارکه در شورای اسلامی استان اصفهان نیز تصریح کرد: این شهر صنعتی بوده و تردد در آن زیاد است؛ لذا تسریع و تسهیل در پروژه مرمت و بهسازی محور طالخونچه- شهرضا و مبارکه از ضرورتها است.
وی افزود: ایمنسازی محور طالخونچه- مبارکه با نصب نیوجرسی، خارج کردن این نقطه از حادثهخیز بودن با تدابیر جدید، اجرای ادامه کنارگذر غرب به سمت میدان کرکوند، تعیین کد و متولی برای محور هشت کیلومتری حدفاصل شهرهای طالخونچه از درخواستهای دیگر مردم این شهرستان است.
محمد اربابی، نماینده شهرستان کاشان در شورای اسلامی استان اصفهان تاکید کرد: نیازسنجی در خصوص نیازهای راههای استان میتواند مصوبه این جلسه باشد، با توجه به اصل هفت و ۱۰۳ قانون اساسی، اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان باید با شورای اسلامی استان تعامل و ارتباط داشته باشند.
وی اضافه کرد: بسیاری از راههای سراسر استان از راه روستایی تشکیل شده که عمدتاً براساس مطالعات دقیقی احداث نشده است؛ لذا باید نسبت به مناسبسازی راههای روستایی اقدام جدی شود، نباید کانون توجهات فقط به مرکز استان و شهرستانها باشد.
نماینده شهرستان کاشان در شورای اسلامی استان اصفهان نیز خاطرنشان کرد: تمرکز زدایی و تفویض اختیارات به مدیران مناطق و شهرستانها در زمینه اداره راهداری از دیگر ضرورتها است.
مهدی عبداللهی، نماینده شهرستان بوئین میاندشت در شورای اسلامی استان اصفهان افزود: کمبود و فرسودگی ادوات و تجهیزات برفروبی متعلق به اداره راهداری و حمل و نقل جادهای در این شهرستان که جزو شهرهای سردسیر بوده، از ضروریات است.
وی ادامه داد: تعریض شانه سازی محور بوئین میاندشت به خوانسار و اختصاص سهم قیر بیشتر به شهرستان، از جمله مطالبات است.
نظر شما