به گزارش ایمنا، فرید حامدی اظهار کرد: قطعه «وطنم» موفق به دریافت مدال برنز در رقابت بینالمللی «گلوبال موزیک اواردز» شده است که این اثر موسیقایی در دو رشته نیو ایج و سازبندی موفق به دریافت این مدال شده است و بهزودی در آمریکا منتشر خواهد شد.
وی افزود: ساخت و تنظیم این اثر حدود شش ماه زمان برد که ۲۷ نوازنده از هفت کشور از جمله ترکیه، لندن، آمریکا، هند و کانادا با ما در این اثر همکاری کردهاند.
مدیر مؤسسه فرهنگی پیکادو ادامه داد: آهنگسازی این اثر به عهده من، حمیدرضا دیبازر و حسن مهدی اعتباری بوده است. همچنین در مراحل ساخت این اثر از راهنماییهای طهمورث پورناظری به عنوان دوست و مشاور، بسیار بهره بردیم.
وی با اشاره به اینکه شعر این اثر از نادر ابراهیمی است، تاکید کرد: ساخت این اثر موسیقایی با سختیهای زیادی همراه بود زیرا هر نوازنده به صورت جداگانه و با یک جنس صدا از کشورهای مختلف اثر را به دست ما رساند، در نتیجه این اثر نیاز به میکس و مسترینگ حرفهای داشت که توسط حمیدرضا آداب در استودیو سرنا انجام شد.
حامدی گفت: ما سعی کردیم در این اثر سازبندی جدیدی داشته باشیم و با احترام به موسیقی ایرانی به سمت موسیقی نیو ایج رفتیم. موسیقی این اثر با یک رویکرد معاصر به موسیقی سنتی ایرانی و با حال و هوای نیو ایج ساخته شده است. همچنین سازبندی این قطعه بهطور کامل غربی است و از مایه دشتی، مایه کرد بیات و دستگاه نوا استفاده شده است.
وی اضافه کرد: هدف ما این است که با اتکا به موسیقی غنی ایرانی گفتوگوی بینالمللی را آغاز کنیم که خوشبختانه این اتفاق رقم خورد. همچنین فستیوال بینالمللی «گلوبال موزیک اواردز» یک جریان فرهنگی است برای به گوش رساندن موسیقی افراد خاص به جهانیان که تا به امروز حدود ۴۰ دوره این فستیوال در کالیفرنیا برگزار شده است و اساتید بزرگی از این جشنواره جایزه دریافت کردهاند.
مدیر مؤسسه فرهنگی پیکادو تصریح کرد: امسال این جشنواره حدود ۱۲ هزار شرکتکننده داشت که ۹ نفر از کشورهای مکزیک، تایوان، آمریکا، هند، آلمان و ونزوئلا مدال طلا دریافت کردند. حدود ۵۰ نفر از سرتاسر جهان در سبک و ژانرهای مختلف مدال نقره گرفتند. همچنین ۵۰ نفر مدال برنز گرفتند که در بخش نیو ایج فقط قطعه «وطنم» از ایران موفق به دریافت این مدال شده است. از دیگر هنرمندان ایرانی که برنده مدال برنز این دوره از رقابت در بخش موسیقی کلاسیک ایرانی و نوازندگی شدهاند، میتوان به علی جعفریپویان و حسین علیزاده، فرهاد عبداللهی و نوید افقه اشاره کرد.
وی در پایان درباره اعضا و نوازندگان این اثر گفت: باران بدری، همام السیدی «خواننده مصری»، رودیارد مدلینگ «خوانش شعر»، ایمان جعفری پویان «کلارینت»، آیتاک دوگان «قانون»، دنیل آهمن «ویولنسل»، آرتم اوزونوف «پرکاشن»، شهزاد جانی و نظیم جانی «طبلا»، ویلیام پیتر وینفیلد و استودیو دبلیو پی دبلیو «گروه زهی»، ریک بئاتو «درامز» و اردوان انزابیپور «باس» بهعنوان مؤلف و نوازنده در این اثر همکاری کردهاند.
نظر شما