به گزارش خبرنگار ایمنا توجه به مسائل و کار فرهنگی در جامعه همواره از دغدغههای اصلی رهبر معظم انقلاب بوده و در همین راستا ایشان در بیست و هستم مهر ماه سال ۱۳۹۵ در دیدار با نخبگان علمی بیان کردند: «سطح فکر جوانها در زمینههای مسائل مذهبی بالا رفته؛ کار فرهنگی باید به همین نسبت رشد پیدا کند.» و پیرو همین تأکیدات شاهدیم که در این سالها مجموعههای فرهنگی بیش از گذشته وارد میدان شده و در حال تلاش هستند.
یکی از این مجموعههای فرهنگی، مجموعه شهید بهشتی است که رضا نادرالاصلی مدیرعامل مؤسسه در خصوص راهاندازی این مجموعه با بیان اینکه این مجموعه از سال ۱۳۶۷ با هدف تربیت مدیران متعهد و متخصص برای اداره نظام جمهوری اسلامی در مسجد لنبان اصفهان مبنی بر تفکر شهید بهشتی آغاز بهکار کرد، اظهار کرد: در ابتدای شروع به کار مبنا این بود که دانشآموزان جذب و گروهبندی شوند و در ادامه فعالیتهای علمی، فرهنگی، تربیتی و اخلاقی انجام شود تا پس از گذشت چهار سال به تخصص برسد.
وی افزود: پس از اتمام چهارساله اول و فارغالتحصیل شدن دانشآموزان احساس کردیم که دوست دارند در مجموعه حضور داشته باشند و از سمتی مجموعه نیز به ارتباط آنها نیاز داشت و در همین راستا در سال ۱۳۷۱ مرکز دانشجویی و پس از آن مرکز خانواده را راه انداختیم.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهید بهشتی با اعلام اینکه در حال حاضر مؤسسه فرهنگی شهید بهشتی شامل بخشهای مختلف از جمله دانشآموزی، دانشجویی (تشکل شهید دیالمه)، خانواده، دختران، هیئت انصارالحسین (ع)، مرکز نوای قرآنی شهید بهشتی، مجتمع آموزشی قدسیان و کانون خدمت رضوی است، بیان کرد: در بخشهای مختلف از جمله دانشآموزی، در کنار مسائل اعتقادی مسائل علمی نیز دارای اهمیت فراوانی است.
وی در خصوص راهاندازی هیئت انصارالحسین (ع) گفت: در سال ۱۳۷۴ یکی از خلاءهای موجود مجموعه ارتباط و اتصال با دستگاه اهلبیت (ع) بود که در همان سال پس از انجام کارهای تحقیقاتی هیئت دانشآموزی-دانشجویی انصارالحسین (ع) در صحن گوهرشاد حرم رضوی افتتاح شد و در سال ۱۳۷۵ اولین روضه رسمیمان را گرفتیم.
نادرالاصلی با بیان اینکه در ابتدای کار روضه و هیئت کار را با خانههای اعضا شروع کردیم و در سال ۱۳۸۹ زمین بزرگی را در خیابان کاشانی خریدیم و آنجا را بهعنوان مکمل مجموعه شهید بهشتی انتخاب کردیم، خاطرنشان کرد: امسال نیز به رسم سنوات قبل به مدت ۱۱ شب در حسینیه انصارالحسین (ع) مراسم داریم همچنین در کنار مراسم هیئت برنامههای جانبی مانند محفل اشک عاشورایی در ظهر تاسوعا، مقتلخوانی ظهر عاشورا، اطعام از شب تاسوعا تا شام عاشورا و برقراری موکب برگزار خواهد شد.
وی با یادآوری اینکه همچنین در کنار برنامه هیئت برای استفاده فرزندان از فضای این ایام، دو مکان برای بچههای سه تا هفت و هفت تا سیزده سال در نظر گرفتیم تا برنامهای مخصوص با سن خود داشته باشند، ادامه داد: اداره برنامه هیئت از برنامهریزی تا اجرا به عهده جوانان است و در همین راستا با خلاقیت و عشق پای کار میایستند.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهید بهشتی پیرامون مهمترین دغدغه این مجموعه عنوان کرد: مهمترین دغدغه برای تأسیس این مجموعه کار تربیتی و آموزشی برای نسل جوان بهصورت مداوم است و از سال ۱۳۶۷ تا کنون این روند بهصورت منسجم ادامه داشته و تلاش داشته تمام نیازهای نسل جوان را در بر بگیرد.
وی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر درگیر جنگ ترکیبی هستیم وظیفه خود میدانیم در میدان حضور داشته باشیم و در این مسیر با تمام توان در حال انجام کار فرهنگی و ریشهای هستیم و تبلور این موضوع جلسات محرم است.
نادرالاصلی اظهار کرد: شعار محوری هیئت در ایام محرم با توجه به گسستهای اجتماعی ایجاد شده و تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حفظ وحدت و انسجام ملی، «آغوش باز» است و در این راستا معتقدیم آغوش دستگاه اهلبیت و خصوصاً حضرت سیدالشهدا (ع) برای تمام مردم جهان باز است.
نظر شما