حلوا ارده از جمله موادغذایی مقوی و مفیدی است که مصرف آن در طب سنتی بسیار موردتوجه می باشد. این ماده غذایی با برخورداری از منابع غنی و مقوی خاصی همچون آهن، کلسیم، روی و پتاسیم می تواند اثربخشی بالایی در درمان بیماری های کلیوی، کبدی و کم خونی داشته باشد. در ادامه این نوشتار به بررسی دقیق تر خواص این ماده در طب سنتی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
حلوا ارده چیست؟
پیش از آنکه به بررسی خواص حلوا ارده در طب سنتی بپردازیم لازم است تا اشاره ای کوتاه به این حلوا داشته باشیم. این روزها عموم مردم استفاده گسترده ای از حلوا ارده ها می نمایند؛ چرا که یک وعده مفید و مقوی برای صبحانه به شمار می رود. میزان کالری موجود در حلوا ارده به خوبی می تواند نیازمندی های شما را در طول روز برآورده سازد تا بتوانید با انرژی بالایی فعالیت های روزمره خود را ادامه دهید.
این ماده غذایی پرارزش گزینه ای عالی برای تمام سنین است و شما محدودیتی برای مصرف آن ندارید. حلوا ارده با خواص بی نظیر خود یکی از بهترین موادغذایی برای کودکان، بیماران و سالخوردگان شناخته می شود. این ماده غذایی هم اکنون مصرف بسیار زیادی در مناطق سردسیر دارد و این امر به دلیل گرم بودن حلوا ارده ها است. اگر بخواهیم اشاره ای به ساخت حلوا ارده ها داشته باشیم می توان در گام اول روغن گیری دانه های کنجدی را نام برد که طی انجام فرآوری های خاصی انجام می شود.
این روغن ها با شربت قند مخلوط شده و در نهایت حلوا ارده را تولید می کنند. خواص حلوا ارده در طب سنتی شباهت بسیار زیادی به خواص کنجد دارد. این ماده غذایی اثربخشی بالایی در درمان بیماری های کلیوی، اختلالات کبد، درمان کم خونی، افزایش قدرت یادگیری و تسکین درد دارد.
ارزش غذایی حلوا ارده
کنجد به عنوان مهم ترین ماده تشکیل دهنده حلوا ارده شناخته می شود. اگر با خواص کنجدها آشنایی داشته باشید می دانید که سرشار از کلسیم، روی و آهن هستند. به موجب مصرف کنجدها شما می توانید نیازمندی های خود را برای جذب کلسیم و آهن فراهم سازید. با توجه به اینکه حلوا ارده با استفاده از کنجد تولید می گردد تمام خواص کنجد را نیز به همراه دارد.
به طور کلی ارزش غذایی این ماده که نشان دهنده خواص حلوا ارده در طب سنتی نیز هستند شامل ویتامین های کنجد، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین های گروه ب، ویتامین آ و اسید اولوئیک می شوند. ترکیبات موجود در این ماده غذایی نیز مواردی همچون سفیده تخم مرغ، اسید سیتریک، ریشه چوبک، هل، وانیل، ارده، شکر و… را در بر می گیرند که هرکدام اهمیت بسیار زیادی در تامین سلامت بدن دارند.
خواص حلوا ارده در طب سنتی
این روزها در طب سنتی به طور گسترده ای مصرف حلوا ارده تجویز می گردد و این امر به دلیل خواص بی نظیر این ماده غذایی است. خواص حلوا ارده در طب سنتی به صورت زیر هستند.
- حلوا ارده نوعی ماده غذایی گرم و خشک است که می تواند انتخابی عالی برای افراد سرد مزاج باشد.
- ویتامین ها، کربوهیدرات و پروتئین های موجود در حلوا ارده موجب شده اند تا به عنوان یک بمب انرژی شناخته شود. به همین جهت توصیه می گردد حتماً حلوا ارده را در وعده صبحانه مصرف کنید تا انرژی شما در ادامه روز تامین گردد.
- حلوا ارده اثربخشی بالایی در بهبود ضعف و سستی بدن دارد.
- از دیگر خواص حلوا ارده در طب سنتی می توان برخورداری از کلسیم، پتاسیم، آهن و… را نام برد. به موجب این خواص می توانید به راحتی بیماری های خاصی همچون دردهای استخوانی، اختلالات کبدی، اختلالات کلیوی، کم خونی و فشار خون بالا را درمان کنید.
- حلوا ارده موجب رشد کودک شما نیز خواهد شد؛ چرا که خواص بسیار زیادی برای افزایش قدرت حافظه و تمرکز کودکان دارد.
- از این ماده غذایی به عنوان معدنی عالی از چربی های غیراشباع یاد می گردد. به طور اجمالی این چربی ها شامل امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ می شوند.
تفاوت حلوا شکری و حلوا ارده
حال که با خواص حلوا ارده در طب سنتی آشنا شدید قصد داریم تا به بررسی تفاوت این ماده غذایی با حلوا شکری بپردازیم. شباهت های بسیار زیاد حلواهای ارده و شکری موجب شده تا اغلب مردم آنها را یکی بدانند در حالی که با یک دیگر تفاوت هایی نیز دارند. تفاوت های حلوا شکری و حلوا ارده به صورت زیر هستند.
- برای تولید حلوا شکری از میزان شکر بیشتری استفاده می گردد و همین امر موجب شده حلوا شکری ها مقدار شیرینی بیشتری نسبت به حلوا ارده داشته باشند.
- حلوا ارده ها از بافتی خمیری شکل برخوردار هستند و این بافت چرب است؛ اما حلوا شکری بافتی خشک و شکننده دارد. این امر به دلیل افزودنی های مجازی است که به حلوا شکری ها اضافه می شوند.
- میزان انرژی دریافتی در حلوا شکری ها کمتر از حلوا ارده است.
خواص حلوا ارده در طب سنتی برای سرد مزاج ها
اگر مزاجی سرد دارید حلوا ارده خواص قابل توجهی برای شما دارد. خواص حلوا ارده در طب سنتی برای افرادی که سرد مزاج هستند شامل موارد زیر می شوند.
- حلوا ارده موجب تقویت بدن، افزایش میل جنسی می شود.
- اگر از ورم های داخلی و خارجی رنج می برید حلوا ارده می تواند آنها را درمان کند.
- حلوا ارده یک ماده غذایی قاعده آور است که می تواند به خانم ها در درمان بیماری های رحم کمک های بسیار زیادی کند.
- به عنوان یک منبع غنی از کلسیم، پتاسیم و… به خوبی می تواند انرژی لازم شما را فراهم سازد.
- با خرید حلوا ارده افراد سرد مزاج می توانند در راستای بهبود عملکرد ذهنی خود، افزایش قدرت یادگیری و تمرکز گام های موثری بردارند.
- این ماده غذایی سرشار از آهن و روی است و می تواند کم خونی و کمبود آهن افراد سرد مزاج را به خوبی درمان کند.
- به عنوان بهترین تسکین دهنده دردهای مفاصل و استخوانی شناخته می شود.
خرید حلوا ارده با بالاترین کیفیت از دیبازعفران
خرید حلوا ارده باکیفیت موضوعی است که نباید نسبت به آن بی تفاوت باشید. در حال حاضر مراکز بسیار زیادی این محصولات را به فروش می رسانند؛ اما نمی توان تمام محصولات آنها را باکیفیت دانست. با توجه به این موضوع توصیه داریم در انتخاب فروشگاه دقت عمل بالایی را به کار گیرید. ما در مجموعه دیبا زعفران به عنوان بهترین عرضه کننده زعفران و محصولات کنجدی نظیر حلوا ارده این امکان را برای شما فراهم ساخته ایم تا حلوا ارده ها را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت تهیه نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانید با ما در مجموعه دیبا زعفران در ارتباط باشید.
کلام آخر
با توجه به مطالبی که بیان شد می توان به این نتیجه دست یافت که خواص حلوا ارده در طب سنتی می توانند به شما در درمان بیماری ها و افزایش قدرت ذهنی کمک های قابل توجهی نمایند. حلوا ارده منبعی بسیار غنی از کلسیم، آهن، روی، پتاسیم و… است که مصرف آن می تواند موجب درمان بیماری کلیوی، فشار خون بالا، کم خونی، کمبود آهن و اختلالات کبدی شود.
سوالات متداول
خواص حلوا ارده در طب سنتی به چه صورت هستند؟
حلوا ارده منبعی غنی از کلسیم، روی، آهن، ویتامین ها، پروتئین و… است که موجب درمان بیماری های کبدی، اختلالات کلیوی، کمبود آهن، کم خونی می شود. این ماده غذایی نقش قابل توجهی را در تامین انرژی موردنیاز بدن ایفا می کند.
ماده اصلی تشکیل دهنده حلوا ارده چیست؟
کنجد را می توان اصلی ترین ماده تشکیل دهنده حلوا ارده ها دانست که سرشار از مواد مغذی و مقوی است.
نظر شما