به گزارش ایمنا، محسن ضیایی در کارگروه آرد و نان استان اصفهان اظهار کرد: بررسی و نظارت مداوم بر نانواییها باید مورد توجه قرار گیرید و اگر واحدی از خبازیهای عملکرد مناسب داشت باید تشویق شود و اگر غیر از این بود قطعاً باید برخورد لازم انجام شود.
وی افزود: ساماندهی، تأمین و توزیع آرد با کیفیت و نظارت کمی و کیفی و همچنین کنترل بر فرایند انواع پخت نان باید از اولویتهای مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان این استان است و همگی باید درجهت رضایتمندی مردم و شهروندان تلاش کنند.
گفتی است این جلسه با حضور مدیر کل امور اقتصادی استانداری و سایر اعضا کارگروه آرد و نان شامل تعزیرات حکومتی، صمت، بازرسی سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیههای مربوط، انجمن صنفی کارخانجات و شرکت حمل و نقل برگزار در طی آن مقرر شد وضعیت گندم، آرد و نان استان رصد و پایش شود.
همچنین بررسی نقاط قوت و ضعف هوشمند سازی یارانه آرد و نان، سهمیه آرد شهرستانهای استان، چگونگی تبدیل آرد واحدهای خشکه پز به آرد آزاد پز، وضعیت حمل و نقل آرد و شکایات مردم از عدم کیفیت مطلوب پخت تعداد از نانوایان در دستور کار ادارات مربوطه قرار گرفت.
نظر شما