بلاتکلیفی کاروان ایران برای اعزام به بازی‌های آسیایی هانگژو

درحالی که فقط شش‌روز تا پایان مهلت ثبت‌نام رشته‌ها و ورزشکاران حاضر در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۳ هانگژو فرصت باقی‌مانده هنوز کاروان ایران با یک‌سری مشکلات روبه‌رو است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی که با یک‌سال تاخیر در سال ۲۰۲۳ به‌میزبانی هانگژو چین برگزار خواهد شد حدوداً ۸۰ روز دیگر آغاز می‌شود و باوجود اینکه آخرین مهلت ارسال لیست نهایی رشته‌ها رو به پایان است اما هنوز تکلیف برخی رشته‌ها مشخص نیست. کادر سرپرستی بازی های آسیایی نهایتاً تا بیستم یا بیست‌ویکم تیرماه فرصت دارد ثبت‌نام نهایی رشته‌ها و ورزشکاران را انجام دهد. این درحالی است که هنوز جلسه نهایی ستاد عالی بازی‌ها برای آخرین تعیین تکلیف رشته‌ها برگزار نشده است.

کمیته‌ملی المپیک نیز چهارشنبه چهاردهم تیرماه از فدراسیون‌ها درخواست کرد لیست نهایی خود را اعلام کنند اما در این میان هنوز در مورد برخی رشته‌ها به ویژه رشته‌های گروه سه که مدال‌آوری ندارند و بیشتر جنبه حمایت از آن‌ها مطرح است، ابهاماتی وجود دارد. گفته می‌شود برخی رشته‌ها نظیر هندبال و والیبال بانوان قرار است از لیست اعزام حذف شوند و عملکرد برخی دیگر رشته‌ها هم در قهرمانی آسیا ضعیف بوده است و در مورد اعزامشان یا تعداد سهمیه‌ای که دارند، ابهاماتی وجود دارد.

بارها این نقد به ستاد عالی بازی‌ها وارد شد که چرا تکلیف نهایی رشته ها مشخص نمی‌شود و دربرگزاری جلسات تعلل وجود دارد. آنچه مشخص است تکلیف نهایی برخی رشته‌ها به دقیقه ۹۰ کشیده شده است. وزارت ورزش احتمالاً نوزدهم تیر جلسه را برگزار می کند اما کمیته ملی المپیک باید هر چه زودتر برای ثبت نام نهایی کاروان دست به کار شود. کاروان ایران با حدود ۵۴۰ نفر در بازی‌های آسیایی هانگژو شرکت می‌کند و ثبت نام این تعداد نفر قطعاً زمان‌بر است.

رشته‌هایی که تاکنون ستاد عالی بازی‌ها اعلام کرده است:

گروه یک: کشتی (آقایان)، کاراته (آقایان و بانوان)، وزنه برداری (آقایان)، ووشو و کوراش (آقایان و بانوان)، تکواندو (آقایان و بانوان) والیبال (آقایان)، کبدی (آقایان و بانوان)، قایقرانی در رشته کانو و کایاک و رویینگ (آقایان و بانوان)، دو و میدانی (آقایان) و واترپولو (آقایان) اعزام می‌شوند.

گروه دو: صخره‌نوردی (آقایان و بانوان)، تیراندازی (آقایان و بانوان)، تیراندازی با کمان کامپوند (آقایان و بانوان)، هندبال (آقایان)، بازی‌های الکترونیک (آقایان)، بوکس (آقایان)، شطرنج (آقایان و بانوان)، وزنه‌بردای (بانوان)، دوومیدانی (آقایان و بانوان)، فوتبال (آقایان)، تنیس روی میز (آقایان)، شمشیربازی سابر (آقایان)، دوچرخه سواری کوهستان (بانوان) و ژیمناستیک هنری. دوچرخه سواری پیست و جاده (آقایان)، جودو، اسکیت (فری استایل) و بسکتبال.

رشته‌هایی که بعداً اعلام شدند:

تیم‌های تنیس روی‌میز (یک دختر و یک پسر)، تنیس خاکی (یک دختر)، شمشیربازی اپه (یک دختر)، جودو (یک دختر) و تیراندازی با کمان و ریکرو (یک دختر و یک پسر)، شنا (۴ پسر) و هندبال بانوان.

ستاد عالی بازی ها اعلام کرده بود، تیم ملی والیبال زنان مجدداً توسط کمیته کارشناسی بررسی و مجدداً به ستاد اعلام شود. همچنین وضعیت تیم هندبال مردان مجدداً توسط کمیته کارشناسی بررسی و مجدا به ستاد اعلام خواهد شد، علاوه بر این اعلام شد وضعیت تیم بسکتبال ۳ نفره زنان توسط کمیته کارشناسی بررسی و به ستاد اعلام می‌شود. ضمن اینکه فدراسیون تنیس روی‌میز اعلام کرده سهمیه مردان آن‌ها به سه نفر افزایش یافته است.

رشته‌هایی که اعزام نمی‌شوند:

رشته‌های اسکواش (پسران و دختران)، بسکتبال دختران (پنج نفره)، دوچرخه‌سواری (کوهستان پسران، پیست و جاده دختران)، بدمینتون آقایان، سه‌گانه، شمشیربازی فلوره (پسران و دختران)، ژیمناستیک (ترامپولین)، سپک تاکرا (آقایان و بانوان) و دراگون بوت (دختران) قطعاً اعزام نخواهند شد.

کد خبر 671661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.