سعید زائری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه براساس قانون مصوب مجلس در سال ۱۳۹۵، شورای سیاستگذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی که در وزارت آموزشوپرورش تشکیل میشود، بالاترین مقام تصمیمگیر برای مدارس غیردولتی است، اظهار کرد: مشابه این شورا در سطح استان تشکیل میشود که رئیس آن مدیرکل آموزش و پرورش و دبیر آن، رئیس اداره مشارکتهای مردمی و مدارس غیردولتی است و نمایندگان مؤسسان، مدارس غیردولتی، مراکز غیردولتی و برخی از معاونان مدیرکل نیز در این شورا حضور دارند.
وی افزود: در استان اصفهان طی سال گذشته، جلسات منظم این شورا به صورت ماهانه برگزار شده است و سیاستگذاری مدارس و مراکز غیردولتی و بررسی برخی مسائل و چالشهای مناطق و نواحی که به استان ارجاع میشود، از جمله وظایف این شورا است.
رئیس شورای مؤسسان مدارس غیردولتی استان اصفهان تصریح کرد: نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی از دیگر وظایف این شورا است که به دو صورت کمی و کیفی انجام میشود و ظرفیت نوسازی مدارس، شهریهها، کیفیت آموزش و … از جمله مواردی است که مورد رسیدگی قرار میگیرد.
وی با اشاره به رعایت ۹۵ درصدی شهریه تعیین شده وزارت آموزشوپرورش توسط مؤسسان مدارس، گفت: فرایند دریافت شهریه توسط ناظران تعیین شده مورد بررسی قرار میگیرد و در برخی موارد منجر به توبیخ یا حتی توقف فعالیت مدرسه غیردولتی میشود.
زائری مدارس غیردولتی را کمکحال آموزشوپرورش دانست و اظهار کرد: در زمانی که آموزشوپرورش با مشکل نیروی انسانی و فضای آموزشی مواجه است، مدارس غیردولتی ۱۵ درصد دانشآموزان کشور که عددی بالغ بر دو میلیون دانشآموز است را تحت پوشش قرار دادهاند و از این جهت یاریگر آموزشوپرورش هستند.
وی با اشاره به برنامهریزیهای انجام شده برای کیفیسازی مدارس غیردولتی افزود: در سالهای اخیر ابتکارات و اقدامات خوبی در مدارس غیردولتی انجام شده است ولی هنوز با جایی که شایسته آن است، فاصله دارد و بههمین دلیل، برنامههای مختلفی در این زمینه طراحی شده است که اجرایی شده یا به زودی اجرایی خواهد شد.
رئیس شورای مؤسسان مدارس غیردولتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۸ درصد دانشآموزان استان اصفهان در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند و به این ترتیب این مدارس، ۱۵۰ هزار دانشآموز را تحت پوشش قرار دادهاند.
نظر شما