سیدرضا موسوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: ۵۶ دامپزشک، ۷۳ کارشناس بهداشت و بازرسی گوشت و ۴۰ ناظر ذبح شرعی در قالب ۵۰ اکیپ ثابت و ۴۴ اکیپ سیار، نسبت به بررسی فعالیت مراکز ذبح دام اقدام میکنند.
وی با بیان اینکه افراد فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز مجاز و مورد تأیید سازمان دامپزشکی تهیه کنند، افزود: ناظرین بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاهها با بررسی سلامت دام و لاشه، از کشتار دامهای بیمار و ورود هرگونه فرآورده خام دامی دارای مشکل به بازار مصرف جلوگیری میکنند.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با تاکید بر اینکه ذابح دام باید ضمن رعایت تمام نکات بهداشتی و ایمنی، هنگام ذبح از دستکش استفاده کند، تصریح کرد: لاشه دام پس از ذبح شدن باید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس توزیع شود.
وی با بیان اینکه تمام کشتارگاهها مجهز به پیشسرد هستند، گوشت پیش از توزیع و استفاده، ۲۴ ساعت پیشسرد میشود و دارای برچسب روی تاندونهای لاشه است، ضمن تضمین سلامت گوشتهای موجود در بازار، خاطرنشان کرد: افراد به جد از ذبح غیراصولی و غیربهداشتی دام پرهیز کنند.
نظر شما