ایران سرزمین فرصت‌های ترانزیتی و لجستیکی است

وزیر راه‌ و شهرسازی گفت: ایران سرزمین فرصت‌های ترانزیتی و لجستیکی است. شبکه ترانزیتی و کریدوری کشور می‌تواند به اندازه نفت، تولید ثروت کند. ایران هم راه و هم راه‌حل برای رفع مشکلات است. البته تمهیدات و زیرساخت‌های قانونی برای استفاده از این فرصت نیز باید فراهم شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهرداد بذرپاش امروز _سه‌شنبه ششم تیرماه_ در آئین بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان، اظهار کرد: امروز به همت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بیش از هزارمیلیارد تومان پروژه تقدیم مردم استان اصفهان شده است و به همین میزان پروژه نیز از امروز آغاز می‌شود.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های مردم آسفالت‌هایی است که در مسیرهای اصلی کشور وجود دارد، از این‌رو این موضوع به عنوان طرح ضربتی در دستور کار قرار گرفت و بیش از ۲۰۰ اکیپ در صدد رفع این مشکلات در کشور هستند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: لازم است تعداد اکیپ‌های بهسازی راه‌ها افزایش پیدا کند تا مردم بتوانند از مسیرهای ایمن عبور کنند. بیش از ۲۹۰ هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی در کشور وجود دارد. در برنامه هفتم توسعه، احکام خوبی برای تأمین منابع لازم سازمان راهداری تعیین شده است.

بذرپاش اضافه کرد: وزارت راه براساس برنامه هفتم توسعه، مرجع ترانزیت کشور خواهد شد که منجر به نظم شبکه ترانزیتی کشور می‌شود. مرجعیت مراکز لجستیک نیز بر عهده این وزارتخانه گذاشته شده است که نتایج خوبی به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: ایران سرزمین فرصت‌های ترانزیتی و لجستیکی است. شبکه ترانزیتی و کریدوری کشور می‌تواند به اندازه نفت، تولید ثروت کند. ایران هم راه و هم راه حل برای رفع مشکلات است. البته تمهیدات و زیرساخت‌های قانونی برای استفاده از این فرصت نیز باید فراهم شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: سرزمین فرصت‌های لجستیکی ترانزیتی، سرمایه قابل توجهی را نصیب کشور می‌کند و حتی قدرت سیاسی کشور نیز را افزایش می‌دهد.

بذرپاش در ادامه با اشاره به گستردگی فعالیت‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اضافه کرد: امسال چندین آزادراه بزرگراه راهبردی نیز در کشور افتتاح می‌شود و هر ماه اخبار خوبی در این حوزه برای مردم خواهیم داشت. البته افتتاح راه‌ها مقدمه‌ای برای شروع عملیات نگهداری از راه‌ها است.

وی ادامه داد: یکی از ارکان توسعه روستاها، ارتقای راه‌های روستایی است. از مشکلات صنوف حمل‌ونقل جاده‌ای آگاهم و درصدد رفع آن هستم. نوسازی ناوگان، افزایش نرخ تعرفه‌ها و تزریق منابع از جمله اقداماتی است که در این زمینه انجام می‌شود.

بیش از ۲۰۰ اکیپ مشغول ارتقای کیفی راه‌ها هستند

داریوش امانی، رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در ادامه اظهار کرد: در جاده‌های اصلی و شریانی بیش از هزار کارگاه فعال راهداری وجود دارد و بیش از ۲۰۰ اکیپ مشغول ارتقای کیفی راه‌ها هستند.

وی افزود: با توجه به اعتبارات داخلی سازمان برای رفع بیش از ۷۰۰ نقطه حادثه‌خیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادیم.

در ادامه فرزاد دادخواه، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان اظهار کرد: استان اصفهان با ۹ استان همسایه است. امروز بهره‌برداری از پل دوم تقاطع غیرهمسطح شهدای شهر گز با اعتبار بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان همچنین ارتقای کیفی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های اصلی و ۱۶۰ کیلومتر در راه‌های روستایی انجام می‌شود.

وی افزود: ارزش ریالی پروژه‌های مورد افتتاح بیش از هزار میلیارد تومان است. همچنین عملیات ارتقای کیفی روکش ۴۵۰ کیلومتر راه‌های شریانی اصلی و ۲۰۰ کیلومتر راه‌های فرعی و روستایی استان نیز امروز آغاز می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: امروز بهره‌برداری از ۳۰ کیلومتر اجرای روشنایی طولی، ۲۵ کیلومتر ارتقای حفاظ ایمنی راه‌ها و شش هزار کیلومتر خط‌کشی محورها انجام می‌شود که ۱۴۰۰ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

کد خبر 669890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.