تلاش شهرداری برای عدالت‌محوری درآمدهای ساختمانی/ تزریق مویرگی اعتبارات در محلات شهر اصفهان

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: سیاست‌گذاری و تلاش شهرداری این کلانشهر به سمتی است که درآمدهای ساختمانی عدالت‌محور و محدود باشد.

مصطفی نباتی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به افزایش ۶۰ درصدی بودجه شهرداری اصفهان نسبت به سال گذشته اظهار کرد: بودجه ۲۰ همتی برای شهرداری این کلانشهر و مناطق آن در نظر گرفته شده است؛ با توجه به اینکه بسیاری از سازمان‌ها نقش پیمانکاری در شهرداری دارند با در نظر گرفتن بودجه سازمان‌ها و کسر ارقام مشترک سازمان‌ها، بودجه شهرداری ۲۲.۳۴ همت است که حدود ۱۳ همت عمرانی و شش همت جاری است.

وی با بیان اینکه ردیف‌های بودجه به‌ویژه در بخش جاری بیشتر مبتنی بر مأموریت‌ها پیش می‌رود، افزود: تلاش کردیم تا شهرداری مبتنی بر طرح چرخه بهره‌وری مصرف خود را کاهش و درآمد را افزایش دهد که در نتیجه این اقدام اثرگذاری بودجه‌ها را افزایش دهد و از طریق تکنولوژی و هوشمندسازی در حوزه بهره‌وری اثربخش باشد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مشارکت اجتماعی در حوزه‌های مختلف توسط ذی‌نفع هم‌فکری و اجرا می‌شود، نماد این موضوع در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی است؛ در بسیاری از حوزه‌ها ادعای ما انتقال پیمان‌سپاری‌ها به مردم‌سپاری است و حفظ و نگهداری فضای سبز، نظافت شهری و بسیاری از مسائل جاری، حوزه عمرانی و فضای توسعه‌ای همچنین حضور بخش خصوصی و مشارکت‌های عمومی خصوصی در این موضوع می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی با اشاره به ارتقای سطح رفاهیات کارکنان و تکریم منابع انسانی سازمان به عنوان عاملان پیشران بودجه و توسعه گفت: رفاهیات و حقوق و مزایا که در این دوره به کارکنان تخصیص داده شد، قابل مقایسه با دوره‌های قبل نیست.

نباتی‌نژاد با بیان اینکه سیاست‌گذاری و تلاش شهرداری به سمتی است که درآمدهای ساختمانی، عدالت‌محور و محدود باشد، خاطرنشان کرد: در نهایت هزینه‌های شهری برای ما ماندگار و موجب قانون‌مداری می‌شود؛ این عدالت را در دفترچه‌های درآمدی که لوایح شهرداری در خصوص درآمدهای ساختمانی است، به‌طور خاص مشاهده می‌کنیم، یعنی اگر قرار است در مناطق کم‌برخوردار توسعه‌ای ایجاد شود، شهرداری از منافعی که بتواند هزینه‌ها را جبران کند، به‌طور کامل چشم‌پوشی کرده است در مناطقی که دسترسی و توسعه‌یافتگی بیشتر است، باید هزینه‌های شهر بیشتر پرداخت شود.

وی با بیان اینکه رویکرد در تخصیص اعتبارات عمرانی در دو سطح پیگیری ایجاد و تکمیل پروژه‌های شاخص عمرانی است، تصریح کرد: در این راستا اعتبارات متفاوت‌تری نسبت به سال گذشته در نظر گرفته شده است و برای اتمام فاز یک خط دو قطار شهری، در یک بازه زمانی دو ساله، حلقه حفاظتی رینگ چهارم و تکمیل سالن اجلاس، اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بخشی از اعتبارات نزدیک به یک همت، ادامه داد: این اعتبارات مویرگی و در دل محلات است، در این راستا تعدادی از محلات منتخب و پایش می‌شود و اعتبارات مبتنی بر مأموریت شهرداری در نظر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه انجام اقداماتی همچون تعریض خیابان‌ها و بازگشایی گلوگاه‌ها، بوستان‌های شهری، ساخت فرهنگسرا و ورزشگاه، نونوار شدن منطقه و محله، مرمت آسفالت و پیاده‌رو به عهده شهرداری است، گفت: اعتبارات فرهنگی را نیز برای توانمندسازی اقتصادی و فرهنگی همین محلات خرج می‌کنیم.

کد خبر 669562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.