امروز به تمام فناوری‌‍‌های پیچیده در حوزه صنعت دفاعی دست پیدا کرده‌ایم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: امروز به تمام فناوری‌های پیچیده در حوزه صنعت دفاعی دست پیدا کرده‌ایم، بنابراین می‌توانیم در سایر عرصه‌ها مانند صنعت و کشاورزی که بسیار ساده‌تر است نیز مشکلات را حل کنیم.

به گزارش ایمنا، سردار امیرعلی حاجی‌زاده در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهید چمران و روز بسیج اساتید که در دانشگاه مازندران برگزار شد، اظهار کرد: شهید چمران در کنار همه ویژگی‌های کم‌نظیر با دشمن‌شناسی و تشخیص جبهه حق از باطل، هیچ‌گاه در مسیر دشمن قدم برنداشت و عمر خود را در راه مبارزه گذراند.

وی افزود: امروز برای من توفیق بزرگی است که در محضر بزرگان، اساتید دانشگاه، خانواده معظم شهدا علما و روحانیون که در جلسه‌ای به مناسبت بزرگداشت شهید دکتر مصطفی چمران تشکیل شده است، حضور دارم. در بدو ورود با دیدن دوستان دوران دفاع مقدس خاطرات شیرین آن دوران طلایی یادآور شد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: من به عنوان عضو کوچکی از لشگر پرافتخار ۲۵ کربلا این استان دوره کوتاهی را در کنار رزمندگان دلیر خطه شمال مازندران و گیلان حضور داشتم و عمق شناخت من نسبت به جوانان و رزمندگان این خطه به دوران دفاع مقدس برمی‌گردد.

سردار حاجی‌زاده ادامه داد: در یکی از عملیات‌ها زیر آتش سنگین دشمن و شرایط سخت جنگ، زمانی که تعدادی از رزمندگان لشکر امام حسین (ع) دچار سیل شده بودند، دلاوران پرافتخار لشکر ۲۵ کربلا بعد از پیاده‌روی طولانی، در مقابل و سنگرهای مستحکم دشمن زیر رگبار گلوله‌ها و آتش سنگین دشمن، سنگرهای صدامیان را یکی پس از دیگری فتح می‌کردند.

وی همچنین اظهار کرد: مراسم امروز متعلق به گرامیداشت استاد و نخبه شهید دکتر مصطفی چمران است که در نوع خود بی‌نظیر بود. شهید چمران در دوره خود نمونه و در حال حاضر برای نخبگان، اساتید و دانشجویان به عنوان اسوه و الگو است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: شهید چمران در ایران و آمریکا در دانشگاه‌های ممتاز تحصیل کرد و دو دکترای همزمان را کسب کرد. فرصت‌های زیادی برای زندگی آسان و مرفه برای این شهید بزرگوار فراهم بود ولی او آن زندگی مرفه را رها کرد و با حضور در کشور ایران و زندگی در شرایط جنگ خوزستان را ترجیح داد.

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه شهید چمران با اینکه در کشور مسئولیت داشت، تهران را ترک و عازم جبهه شد، تصریح کرد: هدف اصلی شهید چمران رسیدن به جبهه، مبارزه و جهاد و شهادت بود که به آن رسید. زندگی و شهادت چمران برای ملت ایران، جوانان و دانشجویان درس بزرگی است، چرا که شهید چمران با آن همه ویژگی‌های ممتاز و دشمن‌شناسی هیچ‌گاه برای دشمن و به نفع دشمن حتی در آمریکا کار نکرد.

وی ادامه داد: همه ما باید مراقب باشیم تا هدف را گم نکنیم و مانند چمران زندگی و مرگمان با افتخار باشد. از دید من امتیاز برجسته شهید چمران علاوه بر ایمان و اخلاص دشمن شناسی، شناخت جبهه حق و باطل بود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به گسترش روابط سیاست خارجی در دولت سیزدهم تصریح کرد: در این دولت شاهد هستیم که همزمان چند برنامه در حوزه روابط خارجی از جمله روابط با عربستان و مباحث مرتبط با آژانس هسته‌ای و حوزه‌های دیگر در دست اقدام بود اما رئیس جمهور، آیت‌الله رئیسی، شخصاً برای رونمایی از موشک مانورپذیر هایپرسونیک موشک فتاح حضور پیدا کرد.

وی افزود: در گذشته این‌طور نبود و در آزمایش‌های موشکی و رزمایش باید اعتراضات آقایان را تحمل می‌کردیم و خارجی‌ها هنگامی که اعتراض از داخل را مشاهده می‌کردند آنها نیز به آزمایش‌های ما اعتراض می‌کردند اما امروز چنین مواردی مشاهده نمی‌کنیم.

این فرمانده ارشد نیروهای مسلح با بیان اینکه اگر در داخل مردم و دولت با وحدت و یکپارچگی با مسائل روبرو شوند مشکل خاصی رخ نمی‌دهد، تأکید کرد: در سرنگونی گلوبال هاوک آمریکا دیدیم، ترامپ که نسبت به سایر رؤسای جمهور آمریکا پرروتر بود، نه تنها اعتراض نکرد بلکه به‌خاطر هدف قرار ندادن هواپیمای آنها با ۲۰، ۳۰ سرنشین تشکر هم کرد.

وی ادامه داد: این فاصله از کجا به‌دست آمد؟ از پیشرفت و اقتدار در حوزه توانمندی‌های دفاعی، ولایت‌مداری و وحدت و یکپارچگی در مقابل دشمن.

سردار حاجی‌زاده تصریح کرد: ما باید قدرتمندانه و سریع حرکت کنیم و دشمن را دشمن بدانیم. امروز جوانان و دانشجویان نخبه این کشور که با پول این ملت درس می‌خوانند و به مدارج عالی می‌رسند، بعضی از آنها که به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند، مدیون این آب و خاک و ملت هستند و باید برای خدمت به این کشور و میهن بمانند.

سردار حاجی‌زاده افزود: اگر این افراد به خارج مهاجرت می‌کنند، حداقل در حوزه پروژه‌های صنعت نظامی که علیه ملت ایران و مردم مظلوم جهان استفاده می‌شود، شرکت نکنند. به عنوان مثال، تعدادی از متخصصان پروژه ماهواره استارلینک ایرانی هستند، این جوانان نخبه باید قدر این استعداد خدادادی و مردم ایران را بدانند و شکر این نعمت، خدمت به این مردم و میهن است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه راهکار رفع مشکلات کشور را روحیه جهادی و انقلابی و تلاش خستگی‌ناپذیر دانست و تأکید کرد: برای رفع مشکلات کشور باید با روحیه جهادی و انقلابی و ایستادگی و تلاش خستگی‌ناپذیر و برطرف کردن موانع و مشکلات مانند شهید بزرگوار شهید حسن تهرانی‌مقدم اقدام کرد.

وی ادامه داد: من بیش از ۳۰ سال با این شهید زندگی کردم، او با کمبود امکانات و موانع و مشکلات توانست موفقیت‌های بزرگی را به‌دست بیاورد، چرا که ایستاد و مشکلات را برطرف کرد. در حال حاضر در این دولت ریل‌گذاری خوبی شده است و باید برای رفع این مشکلات و افزایش سرعت پیشرفت کشورمان همه ما به‌وِیژه مراکز دانشگاهی و دانشجویان دست به دست هم دهیم و کمک کنیم.

سردار حاجی‌زاده یکی از مشکلات امروز را در حوزه شناخت دشمن دانست و افزود: مشکل امروز، دشمن‌شناسی است. به عنوان مثال، صداوسیما برنامه مناظره‌ای را پخش می‌کند و استاد دانشگاه که خود را صاحب نظر و اندیشمند می‌داند، به‌دلیل شناخت نداشتن از دشمن و جبهه حق و باطل، از آمریکا و غرب حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: برای دشمن‌شناسی که یک امر اکتسابی است، نیاز نیست به دوران قبل از انقلاب و خیانت‌های آمریکا مانند کودتای ۲۸ مرداد مراجعه شود بلکه در این بیش از ۴۰ سال پس از انقلاب، اگر تاریخ انقلاب مطالعه شود، دشمنی آمریکا و انگلیس واضح است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه حمایت‌های آمریکا و غربی‌ها در دوران دفاع مقدس باعث طولانی شدن جنگ و شهادت بسیاری از جوانان کشور شد، خاطرنشان کرد: اگر آمریکا و غربی‌ها از صدام حمایت نمی‌کردند، جنگ دو یا سه سال بیشتر طول نمی‌کشید و بیشتر از ۲۰ یا ۳۰ هزار نفر از جوانان ما به شهادت نمی‌رسیدند.

وی با اشاره به عملکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم افزود: با عملکرد دولت قبل هشت سال کشور به عقب افتاد، چرا که از یک طرف فشار حداکثری و تحریم آمریکا و غرب و از طرفی دیگر در داخل، دولت تمام مسائل کشور را موکول به برجام و نگاه به کمک غرب و گرفتن وام گره زد. حتی شرکت‌های خصوصی معطل برجام و نگاه به غرب بودند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در حال حاضر تلاش‌های سیاسی در حال انجام است اما کارها معطل نیست، تصریح کرد: ما در داخل با وجود استعدادهای فراوان و نخبه می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، چرا که در بخش سخت صنعت دفاعی توانسته‌ایم با تکیه بر توان داخلی و باور جوانان نخبه انقلابی این مرز و بوم با وجود تحریم و فشارها به پیشرفت‌های خوبی برسیم.

وی ادامه داد: شما اساتید دانشگاه می‌دانید برای شلیک موشک که در یک مرحله کلاهک آن جدا و ۴۰۰ کیلومتر از جو خارج شود و مجدد به داخل جو برمی‌گردد، چقدر باید مراقبت شود تا دچار انفجار و آتش‌سوزی نشود و در عین حال هدایت شود تا به هدف بخورد یا فناوری ماهواره که بسیار دقیق است و نیاز به سرعت خاص دارد برای قرار گرفتن در مدار باید سرعت ۵.۷ کیلومتر بر ثانیه داشته باشد.

سردار حاجی‌زاده تصریح کرد: امروز به تمام فناوری‌های پیچیده در حوزه صنعت دفاعی دست پیدا کرده‌ایم پس می‌توانیم در سایر عرصه‌ها مانند صنعت و کشاورزی که بسیار ساده‌تر است، مشکلات را حل کنیم.

وی گفت: باید وارد میدان شد موانع و مشکلات را کنار زد و پای کار آمد. در این استان (مازندران) که از نعمت‌های خدادادی مانند زمین کشاورزی و منابع آبی برخوردار است، می‌توان در زمینه کشاورزی برتر شد. هدف‌گذاری خود را تا رسیدن به سطح هلند قرار دهید.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه، یکی از معضلات کشور در سازمان‌ها و ارگان‌ها را بخش‌های نظارتی دانست و گفت: بازرسی، نظارت، کنترل و جلوگیری از فساد باید توسط سیستم نظارتی فعال باشد اما سیستم نظارتی نباید جلوی فعالیتی را بگیرد بلکه باید راهکار ارائه دهد و بوروکراسی اداری ایجاد کنند؛ می‌توان در این زمینه از دوران دفاع مقدس الگوبرداری کرد.

وی ادامه داد: تصور نکنید این مشکلات در نیروهای مسلح نیست. به طور مثال، در آغاز حرکت برای رسیدن به تجهیزات پیشرفته در سال ۸۸ اولین قراردادهای ما کاملاً متوقف شد، چرا که مسئول حقوقی نیرو برابر قوانین و مقررات مربوط به مجلس شورای ملی کار ساخت‌وساز تسلیحات را وظیفه وزارت دفاع می‌دانست. اما، ما ایستادگی کردیم و متوقف نشدیم تا بالاخره موانع برطرف شد.

سردار حاجی‌زاده تصریح کرد: در سطح کشور نیز برای رفع مشکلات، باید دشمن‌شناسی را افزایش دهیم و به دشمن اعتماد نکنیم. باید نگاهمان به داخل کشور باشد و مجموعه‌های نظارتی با ارائه راهکار به کمکمان بیایند تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

وی افزود: شما باید با بسیج و یکپارچگی و شناخت فرصت‌ها به‌ویژه در بخش کشاورزی مشکلات را مرتفع و پیشرفت حاصل کنید، چرا که شما خودتان در استان بخشی از دولت هستید.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ویژگی‌های شخصیتی او خاطرنشان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی در اواخر خدمت خود می‌گفت اگر از سپاه بروم در استان کرمان حتی با وجود مشکلات آب و کمبود زمین حاصلخیز مشغول فعالیت می‌شوم و از دولت مرکزی چیزی نمی‌خواهم و حتی به دولت مرکزی نیز کمک می‌کنم، چراکه او معتقد به فعال کردن استعدادها بود.

سردار حاجی‌زاده در پایان گفت: ما می‌توانیم با تبعیت از منویات مقام معظم رهبری، دشمن‌شناسی و شناخت جبهه حق و باطل و تکیه بر توان داخلی، باور توانمندی‌های جوانان این مرز و بوم و وحدت و یکپارچگی ان‌شاءالله قله‌های پیشرفت و اقتدار را برای ایران اسلامی رقم می‌زنیم.

منبع: فارس

کد خبر 668754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.