به گزارش خبرنگار ایمنا، هشتک میزنند، میستایند، انصاف دارند و صد البته بازنشر میدهند؛ میپرسید چه چیزی را؟ پاسخ یکی دو کلمه است؛ ستایش سفرهای استانی. هر چند در ورای همین دو کلمه، حرف حسابهای بسیاری نهفته که از دور اول عبور کرده و به کتاب سفرهای دولت در دور دوم خود رسیده است.
رئیس دولت سیزدهم پس از سفر به بیرجند و استان خراسان جنوبی، این بار در دومین سفر دور دوم سفرهای استانی خود، به آذربایجان شرقی رفت؛ (البته این آمار منهای چندین سفر آیتالله رئیسی به استان خوزستان و چند خطه دیگر است.)
آذربایجان شرقی؛ استانی توانمند اما با دردها و مشکلاتی پیدا و پنهان که بعضی از آنها بیش از دو دهه را سپری کرده و چشم بهراه یک اقدام جهادی و انقلابی بودند.
سفر آیتالله رئیسی به استان آذربایجان شرقی از چند جنبه قابل بررسی است، نخست میتوان به تنوع و گستردگی طرحها و پروژههای افتتاح شده در این سفر اشاره کرد که به نظر بسیاری از کاربران فضای مجازی، افتتاحهای انجام شده در این سفر، میتواند فصل تازهای در روند توسعه و شکوفایی آذربایجان شرقی ایجاد کند.
جنبه دیگر اهمیت این سفر، از میزان استقبال مردم استان از رئیسجمهور و کاروان دولت مردمی قابل دریافت است. چه در اجتماع مردمی و سخنرانی رئیسجمهور و چه در مسیر کاروان، مردم استان جلوههای باشکوهی از پیوستگی و همبستگی دولت و ملت را به نمایش گذاشتند.
این حضور گسترده، بهویژه پس از اغتشاشات سال گذشته و تلاش دشمنان برای القای شکاف میان دولت و ملت، معنای مهمتری پیدا میکند و نه تنها نشاندهنده پایگاه مردمی دولت مردمی است، بلکه از نقش بر آب شدن نقشههای دشمنان برای اختلافافکنی در کشور نیز خبر میدهد. البته از این نکته نیز نباید غافل شد که افتتاح طرحهای تولیدی و احیای واحدهای صنعتی، نشاندهنده حرکت دولت در مسیر تحقق شعار سال، یعنی رشد تولید و مهار تورم است.
اکنون کاربران فعال فضای مجازی در تقدیر از اقدامات دولت مردمی دست به کار شدهاند و همسو با روزنامه فرهیختگان که استراتژی تکمیل نیمهکارهها را تیتر کرده، این خط خبری واقعی را در دنیای مجازی دنبال کردهاند.
احیای دریاچه ارومیه، افتتاح مس آذربایجان، راهآهن تبریز میانه، کارخانه ماشین سازی و ۲۲۰ کارخانه دیگر از جمله نکات مهمی بود که کاربران آن را دستاوردهای بزرگ سفر رئیسجمهور خطاب کردند و به مقایسه این دستاوردها با دولتهای قبل پرداختند.
مقایسههایی در امتداد مسیر امیدبخشی و امیدآفرینی؛ درست همان خط سیری که رهبر انقلاب مدتها است دنبال میکنند و درباره آن فرمودهاند: «باید در میدان بمانیم و بدانیم عامل حفظ ملت، امید و وحدت ملی است.» «امید مهمترین ابزار پیشرفت است و دشمن روی این متمرکز شده است.» «مهمترین شاخص اثبات ایراندوستی هر فرد، پرهیز از یأسآفرینی و امیدسوزی و ترویج روحیه کار و تلاش و امید است.» «توصیه من تقویت ایمان و امید است و آماج دشمن هم همین ایمان و امید است.»
برای افکار عمومی دیدن این موفقیتها و نشانههای تلاش و وصول به موفقیتها، زمینهای است که باعث ایجاد روحیه امید میشود. در مجموع راه برونرفت امروز جامعه از احساس ناامیدی برخورد منطقی و واقعبینانه، مطابق با نظرات کارشناسی و همراه با تلاش صادقانه مسئولان برای حل مشکلات است.
نظر شما