پاسخ مثبت نیروی دریایی سپاه به درخواست کمک شناور تجاری خارجی در تنگه هرمز

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه از پاسخ مثبت فرماندهی و کنترل تنگه هرمز منطقه یکم نیروی دریایی سپاه به درخواست کمک کشتی تجاری خارجی در تنگه هرمز و رفع نگرانی آن خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از سپاه نیوز، دریادار دوم پاسدار عباس غلامشاهی اظهار کرد: در بعد از ظهر شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۱۵ یک فروند کشتی تجاری با پرچم جزایر مارشال در هنگام ورود به تنگه هرمز بر روی کانال دریایی بین المللی ۱۶ درخواست کمک می‌کند که فرماندهی و کنترل تنگه هرمز سریعاً با این کشتی تماس برقرار نموده و پس از بررسی درخواست و وضعیت منطقه، از حضور شناورهای سبک غیر نظامی در نزدیکی این شناور رفع نگرانی و ابهام گردید.

وی افزود: فرماندهی و کنترل تنگه هرمز به محض درخواست کمک کشتی تجاری، با کاپیتان کشتی مذکور ارتباط رادیویی برقرار نموده و موضوع کمک را جویا می‌شود که کاپیتان کشتی اعلام می‌دارد: سه فروند قایق سبک کوچک غیر نظامی در فاصله چندمایلی از کشتی مشاهده نموده و نگران مزاحمت آنها برای خود می‌باشد.

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه خاطر نشان کرد: متعاقباً با همکاری و تعامل با کشور همسایه (به دلیل قرار گرفتن موقعیت کشتی در آب‌های سرزمینی آن کشور)، پس از بررسی و حضور میدانی، نگرانی کاپیتان کشتی رفع و او نیز با تشکر و اطمینان خاطر به مسیر دریانوردی خود ادامه می‌دهد.

غلامشاهی تصریح کرد: موضوع تامین امنیت، امداد رسانی و پاسخ به موقع به درخواست کمک شناورها و کشتی‌های در حال تردد در تنگه هرمز و خلیج فارس امری همیشگی بوده و تازگی نداشته است و قطعاً هم ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه گفت: متاسفانه رسانه‌های معاند به صورت غیر حرفه‌ای و بدون پای بندی به اخلاق رسانه‌ای، به ایجاد فضای نا امنی دامن زده و با انتشار اخبار کذب در پی توجیه حضور نامشروع و غیر موجه کشورهای فرامنطقه‌ای در خلیج فارس، هستند.

دریادار دوم غلامشاهی با اشاره به رصد لحظه‌ای و همه جانبه تحرکات شناورهای فرامنطقه ای، در منطقه ماموریتی نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: در موقعیت درخواست کمک کشتی تجاری، هیچ شناور فرامنطقه ای حضور نداشته و اعلام این ادعا کذب محض بوده و موضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه حفظ امنیت خلیج فارس بر عهده کشورهای این منطقه می‌باشد همواره مورد تاکید قرار گرفته است، زیرا توان و ظرفیت کشورهای حوزه جغرافیایی خلیج فارس به گونه‌ای است که می‌توانند با همکاری همدیگر، امنیت پایدار در خلیج فارس را برقرار کنند و هیچ نیازی به حضور کشورهای بیگانه در منطقه ندارند.

کد خبر 665390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.