به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، اسکنر هوشمند غذا موسوم به One Third، مجموعهای از فناوریهای پیشرفته برای مقابله با هدر رفتن غذا را ارائه میدهد، بنابراین به تولیدکنندگان، توزیعکنندگان و مصرفکنندگان کمک میکند. این محصول به حسگرهای مختلف مجهز شده است و از فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی (AI) استفاده میکند.
فناوری بهکار رفته در اسکنر هوشمند غذای One Third قادر است ماندگاری محصولات معمولی مانند توتفرنگی، گوجهفرنگی، آووکادو و زغالاخته را پیشبینی میکند. انتظار میرود که این دستگاه در بهروزرسانیهای آینده بتواند مدت زمان ماندگاری انبه، موز، انگور و تمشک را نیز پیشبینی کند.
اسکنر هوشمند غذای One Third میتواند به کاهش میزان ضایعات مواد غذایی ایجاد شده در فروشگاهها و در عین حال به مصرفکنندگان نیز کمک کند.
نظر شما