سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر کلاهبرداری ۱۰۰ میلیون ریالی از وی با استفاده از اپلیکیشن جعلی رسیدساز، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای انجام شده مشخص شد پس از درج آگهی فروش مبلمان توسط شاکی در سایت دیوار، شخصی به عنوان خریدار با وی تماس گرفته، سپس با مراجعه به آدرس شاکی و درخواست شماره کارت جهت واریز وجه، با نمایش رسید جعلی انتقال وجه در تلفن همراه خود، مبلمان را دریافت و محل را ترک میکند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان ادامه داد: مأموران با اقدامات هوشمندانه پلیسی متهم را شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر و کردند پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل دادند.
وی خاطرنشان کرد: کلاهبرداران با استفاده از این نرمافزارها اقدام به تولید رسیدهای جعلی از تراکنشی که انجام نشده میکنند و با توجه به اینکه این رسیدها حاوی شماره پیگیری جعلی، تاریخ و زمان و نام صاحب حساب است، به راحتی اعتماد فروشندگان را جلب میکند؛ بنابراین شهروندان باید سامانه پیامکی حسابهای بانکی خود را فعال و از واریز یا برداشت وجوه حساب بانکی خود اطمینان حاصل کنند تا گرفتار کلاهبرداران نشوند.
سرهنگ مرتضوی اضافه کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی، مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش دهند.
نظر شما