به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور پیش از ظهر امروز _دوشنبه هشتم خردادماه_ در آیین افتتاح نخستین نمایشگاه صنعت پست با عنوان «پست سکویی برای همه» با بیان اینکه موضوع کسب و کارهای اینترنتی یا اقتصاد دیجیتال در کشور ما پیشرو تر از بسیاری کشورهای دیگر است اظهار کرد: ایران جزو کشورهای پیشروی است که در آن نزدیک به ۹۷ درصد پول به صورت الکترونیکی جابجا میشود.
وی افزود: برای اینکه به جایگاه خوبی در حوزه اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک برسیم نیازمند فراهم شدن مقدماتی هستیم که بخش زیادی به حوزه کاری ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: مایه خوشحالی است که اعلام کنیم که جمهوری اسلامی ایران نه تنها در شهرها بلکه در روستاها جزو کشورهای با رتبه بالای دسترسی به شبکه پرسرعت ارتباطی است.
زارع پور با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای توسعه ارتباطات روستایی در ۲۰ ماه گذشته گفت: با یک کار جهادی بیش از چهار هزار روستای جدید بالای بیست خانوار به شبکه ارتباطی متصل شدهاند. قریب به ۹۲ درصد روستاهای بالای بیست خانوار کشور به اینترنت پرسرعت متصل شدهاند و تلاش میشود تا پایان سال هیچ روستای بالای بیست خانواری فاقد دسترسی به شبکه ارتباطی وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه شبکه ارتباطی زیرساخت اولیه اقتصاد دیجیتال است و تا شبکه ارتباطی وجود نداشته باشد حرف از اقتصاد دیجیتال معنی ندارد گفت: در همین راستا نیز پروژه بزرگ فیبرنوری منازل کسب و کارها را آغاز کردهایم و تاکنون بیش از سه میلیون ۲۰۰ هزار خانوار تحت پوشش قرار گرفتهاند و امیدواریم تا پایان سال ده میلیون و تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کارها ایجاد شود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه علاوه بر زیرساخت در حوزه پلتفرم نیز جزو کشورهای پیشرو بودهایم گفت: ما جزو نخستین کشورهایی بودهایم که پلتفرمهای بومی خودمان را داشتهایم و جوانان نخبه کشور از سالهای قبل ما را به پلتفرمهای خارجی بی نیاز کردهاند.
وی افزود: جوانان نخبهای که ما را بی نیاز به پلتفرمهای خارجی کردهاند را باید سرداران استقلال حوزه اقتصاد دیجیتال بنامیم. عدهای در دوران دفاع مقدس مجاهدت کردند تا خاک کشورمان به دست دشمن نرسد و امروز عدهای تلاش و مجاهدت میکنند تا نیاز کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال با ظرفیتهای داخلی برطرف شود.
وی افزود: با وجود همه زحماتی که تاکنون کشیده شده معتقدم که تا رسیدن به پست هوشمند فاصله زیادی داریم چرا که باید از قبول مرسوله تا تجزیه و رهسپاری از حداکثر فناوری نوین استفاده شود تا بتوانیم خدمات تضمین شده و قابل اتکایی به مردم ارایه کنیم.
زارع پور ادامه داد: این خواسته ما از پست و لجستیک هوشمند است معتقدم باید به این نقطه برسیم که مردم عزیز هر کالایی را که به صورت اینترنتی خریداری میکنند در زمانی مشخص با خطای زمانی یکی دو ساعت و حتی چند دقیقه دریافت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه گفت: این نمایشگاه نیز طلیعه خوبی است تا همه ظرفیتهایی که در کشور وجود دارد برای تحقق اهداف مورد اشاره شده یعنی لجستیک هوشمند و ارایه خدمات با کیفیت در کمترین زمان ممکن شناسایی و به کار گرفته شود.
گفتنی است؛ نخستین نمایشگاه بینالمللی صنعت پست، با هدف معرفی اکوسیستم پست کشور و گردآوری و هم افزایی کنشگران و بازیگران صنعت پست با مشارکت دستگاهها، مراکز و بنگاههای مرتبط از امروز _دوشنبه هشتم خرداد ماه_ در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد. این نمایشگاه تا چهارشنبه _یازدهم خردادماه_ پذیرای علاقهمندان است.
نظر شما