به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی روز شنبه با حضور سران قوا برگزار شد و باقیمانده مباحث مربوط به اختیارات بانک مرکزی برای مدیریت نوسانات بازار ارز و همچنین تمدید یک ساله اختیارات بانک مرکزی برای تعیین تکلیف برخی موسسات مالی از جمله موضوعات مطرح در این جلسه بود.
![موافقت سران قوا با تمدید اختیارات بانک مرکزی برای تعیین تکلیف موسسات مالی موافقت سران قوا با تمدید اختیارات بانک مرکزی برای تعیین تکلیف موسسات مالی](https://media.imna.ir/d/2023/04/04/3/1858171.jpg?ts=1680581210000)
مدید یکساله اختیارات بانک مرکزی برای تعیین تکلیف برخی موسسات مالی و اختیارات این بانک برای مدیریت نوسانات بازار ارز از جمله موضوعات جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بود.
کد خبر 663819
نظر شما