خبر خوب برای فارغ‌التحصیلان دکتری و تحصیلات تکمیلی

رئیس دبیرخانه شورای‌عالی اشتغال در مورد منابع قانون بودجه برای ایجاد اشتغال گفت: در قانون بودجه امسال ۱۰۰هزار میلیارد تسهیلات تکلیفی درنظر گرفته شده است که بین کمیته امداد, بهزیستی، صندوق نوآوری و شکوفایی و بین استان‌ها تقسیم می‌شود.

به گزارش ایمنا، قاسم رستم‌پور درباره مصوبات جلسه شورای عالی اشتغال اظهار کرد: هشتاد و پنجمین جلسه شورای‌عالی اشتغال کشور مصوبات شش بندی داشت که راه‌اندازی و تدوین «حساب‌های پیشرفت و عدالت» در سراسر کشور یکی از این مصوبات است.

وی با بیان اینکه در این نشست شورای عالی اشتغال، عملکرد بانک‌ها در مورد تبصره‌های بودجه در بخش اشتغال به ویژه در تبصره‌های ۱۶و ۱۸ بررسی شد گفت: همچنین دستگاه‌های حمایتی ملّی شامل کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، صندوق نوآوری و شکوفایی و بنیاد برکت که منابعی در اعتبارات بودجه ۱۴۰۲ دارند، برنامه‌های خود برای ایجاد اشتغال در سال‌جاری را اعلام کردند که به تصویب اعضای شورای عالی اشتغال رسید.

ابلاغ کارهای حساب پیشرفت و عدالت در هفته آینده

رئیس دبیرخانه شورای‌عالی اشتغال با بیان اینکه از جمله مسائلی که در جلسه مطرح شد مسائل اجرایی تبصره‌های ۱۶و ۱۸ قانون بودجه سال جاری بود تصریح کرد: این مصوبه ناظر به تسهیلات تکلیفی و منابعی برای افتتاح حساب‌های پیشرفت و عدالت استانی است.

رستم‌پور با اشاره تکلیف قانون حساب‌های پیشرفت و عدالت استانی گفت: گزارشی از سوی وزارت اقتصاد در شورای عالی اشتغال مطرح شد و رئیس‌جمهور دستور داد که در اسرع وقت این حساب‌های پیشرفت و عدالت راه‌اندازی شود و تأکید کردند در هفته آینده کارهای ابلاغ حساب پیشرفت و عدالت انجام شود.

وی درباره توضیح ایجاد حساب‌های پیشرفت و عدالت راه‌اندازی گفت: وزارت امور اقتصادی و دارایی در حال تدوین دستورالعمل نحوه ایجاد حساب پیشرفت و عدالت در سطح استان‌هاست که در سطح ملّی، وزارت اقتصاد به‌عنوان دبیر حضور دارد و در سطح استان‌ها استانداران و مقامات استانی به‌عنوان شورای برنامه‌ریزی حساب‌های پیشرفت و عدالت تصمیم‌گیر هستند.

رئیس دبیرخانه شورای عالی اشتغال با اشاره به اینکه در نشست شورای عالی اشتغال تأکید بر این بود که منابع اعتباری قانون بودجه در اسرع وقت توسط سازمان برنامه و بودجه با کمک بانک مرکزی و بانک‌های عامل ابلاغ شود گفت: یک بند از مصوبات برای ایجاد اشتغال فارغ‌التحصیلان دکتری و تحصیلات تکمیلی که دولت یارانه دستمزد و یارانه کارفرمایان و همچنین منابع برای کارورزی آنان را تأمین می‌کند.

رستم‌پور در مورد منابع قانون بودجه برای ایجاد اشتغال گفت: در قانون بودجه امسال ۱۰۰ هزار میلیارد تسهیلات تکلیفی در نظر گرفته شده است که از این رقم ۳۵ هزار میلیارد تومان در اختیار کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، پنج هزار میلیارد تومان بهزیستی، پنج هزار میلیارد تومان بنیاد برکت، پنج هزار میلیارد تومان صندوق نوآوری و شکوفایی و پنج هزار میلیارد تومان به صورت ملّی تصمیم‌گیری می‌شود و ۵۰ هزار میلیارد تومان هم بین استان‌ها در اختیار شورای استان قرار می‌گیرد.

وی تأکید کرد: منابعی از بودجه توسط سازمان برنامه و بودجه برای ایجاد اشتغال در نظر گرفته می‌شود. همچنین به تناسب وصولی تسهیلات سال‌های قبل در قالب تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ هم به منابع این تبصره اضافه می‌شود و رئیس‌جمهور تأکید کرد در مدت زمان کوتاهی دستورالعمل اجرایی تبصره ۱۸ قانون بودجه ابلاغ شود.

رئیس دبیرخانه شورای عالی اشتغال گفت: وزارت اقتصاد هیأت امنای حساب پیشرفت و عدالت را در سطح ملّی در اختیار دارد و در استان‌ها نیز استاندار رئیس شورای برنامه‌ریزی استان قرار دارد. قرار شد هفته آینده جلساتی در وزارت اقتصاد برای دستورالعمل حساب‌های پیشرفت و عدالت برگزار شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 663517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.