عمران مرادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آینده صنایع فضایی و وضعیت گردشگری در این صنعت، اظهار کرد: در صنایع فضایی و بهویژه گردشگری فضایی بالاترین هدف دستیابی به سفرهای کیهانی است.
وی افزود: درواقع اینکه بشر بتواند بین کهکشانهای مختلف جابهجا شود، بالاترین مقامی است که میتواند در حوزه سفرهای کیهانی کسب کند.
این پژوهشگر علوم فضایی ادامه داد: دستیابی به چنین اهدافی الزامات بسیار خاصی دارد و عملاً نیازمند تکنولوژی و دانش بسیار برتر نسبت به شرایط کنونی بشر است.
وی در رابطه با چالشهای پیشرو برای دستیابی به سفرهای میان کهکشانی گفت: در صورتی که بشر بخواهد با تکنولوژی کنونی تنها از کهکشان راهشیری خارج شود بیش از صدها هزار سال در راه خواهد بود.
مرادی تاکید کرد: با توجه به این مسئله میتوان گفت که دستیابی به سفرهای کیهانی و میان کهکشانی در حالت عادی برای انسانها غیرممکن است.
وی در همین رابطه افزود: با این حال ممکن در آینده بشر بتواند با کمک تسلط بر گرانش، تشکیل کرمچاله یا ایجاد خمیدگی در فضا و زمان به این مقام دست یابد.
این پژوهشگر علوم فضایی تصریح کرد: درواقع این موارد جزو مقولههای پیچیده علم فضا و نجوم است که البته بسیار مهم و حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: انسانها در آینده میتوانند از طریق کسب چنین دانشی و تسلط بر گرانش، تشکیل کرمچاله یا ایجاد خمیدگی در فضا و زمان راههایی برای سفرهای کیهانی و میان کهکشانی پیدا کنند.
نظر شما