راه‌اندازی دبیرخانه دائمی همایش ملی تبیین و تحلیل کارآمدی جمهوری اسلامی در دانشگاه اصفهان

دبیر علمی همایش ملی تبیین و تحلیل کارآمدی جمهوری اسلامی گفت: در دنیا یکی از جبهه‌های رسیدن به مرزهای دانش، برگزاری و شرکت در همایش‌های ملی است، اما در سیستم آموزش عالی کشور ایران این همایش‌ها تضعیف شده و چون امتیازات خوبی برای حضور اساتید در آن داده نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدعلی بصیری امروز_ چهارشنبه بیستم اردیبهشت ماه_ در همایش ملی تبیین و تحلیل کارآمدی جمهوری اسلامی «از واقعیت‌ها تا بایدهای گام دوم» در تالار پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان اظهار کرد: تمام تلاش دشمنان در طول بیش از چهار دهه گذشته از عمر انقلاب اسلامی این بوده است که نظام جمهوری اسلامی را به تعبیر کارشناسان و دشمنان با ناکارآمدی مواجه کنند.

وی با بیان اینکه کارشناسان و نظریه‌پردازان سیاسی غربی برای تضعیف جهان اسلام بر سه مؤلفه و شاخص تمرکز دارند، افزود: با توجه به اینکه اولین قدرت جهان اسلام بر قرار گرفتن قدرت سیاسی و دینی در وجود یک نفر به عنوان رهبر جامعه است در گذشته رهبر جامعه پیامبر اسلام (ص) و امروز امامان انقلاب اسلامی هستند، لذا نظریه پردازان سیاسی غربی برای تضعیف جهان اسلام معتقدند باید مانع از تحقق این مهم در جهان حاضر شد.

دبیر علمی همایش ملی تبیین و تحلیل کارآمدی جمهوری اسلامی تصریح کرد: دومین مؤلفه قدرت جهان اسلام نزدیک شدن چهار کشور یا به تعبیری شش کشور ایران، مصر، ترکیه عربستان، پاکستان و اندونزی است که طبق نظر کارشناسان سیاسی غربی باید مانع از تحقق این مهم نیز شد؛ سومین مؤلفه قدرت جهان اسلام از منظر نظریه پردازان غربی آن است قبیله گرایی و وحدت گروه‌ها باعث شکل گیری جهان اسلام و تقویت آن شده است که از نظر آنها این موضوع به عنوان یک پاشنه آشیل است که باید با ترویج این قبیله گرایی و تشدید قوم‌گرایی در جهت منفی مانع از قدرت گرفتن حال حاضر جهان اسلام شد.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان و نظریه پردازان غربی در عالم سیاست معتقدند باید در جهت تضعیف رهبری سیاسی و دینی در وجود یک نفر، تفرقه بین کشورهای کلیدی جهان اسلام و تشدید قوم گرایی برای تضعیف قدرت جهان اسلام اقدام کرد، لذا مراکز علمی و دانشگاهی و حوزه‌های علمیه باید به این مسائل به صورت ویژه توجه کنند که برگزاری همایش تبیین و تحلیل کارآمدی جمهوری اسلامی در دانشگاه اصفهان نقطه آغاز این هدف است.

بصیری اظهار کرد: در دنیا یکی از جبهه‌های رسیدن به مرزهای دانش، برگزاری و شرکت در همایش‌های ملی است، اما در سیستم آموزش عالی کشور ایران این همایش‌ها تضعیف شده و چون امتیازات خوبی برای حضور اساتید در آن داده نمی‌شود، همایش‌های ملی با استقبال کم اساتید روبرو می‌شود.

وی اضافه کرد: انقباض بودجه‌ای و کاهش اعتبارات از دیگر دلایلی است که باعث کم رونق شدن همایش‌های ملی علمی می‌شود؛ در این راستا در طول یک سال گذشته تمام تلاش‌ها صورت گرفت تا بر غنای علمی و پژوهشی این همایش افزوده شود، لذا همکاری علمی با نهادهای مختلف کشور و بهره‌گیری از دانش متخصصان در دستور کار قرار گرفت.

دبیر علمی همایش ملی تبیین و تحلیل کارآمدی جمهوری اسلامی گفت: ارسال بیش از ۴۰ مقاله علمی به دبیرخانه همایش، سخنرانی و حضور بیش از ۳۵ استاد متخصص در پنل‌های تخصصی شامل پنل‌های تخصصی کارآمدی نظام و علوم‌پزشکی، کارآمدی نظام و علوم مهندسی، کارآمدی نظام و جوانی جمعیت، کارآمدی نظام و حقوق بشر، کارآمدی نظام و علوم تربیتی، کارآمدی نظام و سیاست خارجی، کارآمدی نظام و علوم هسته‌ای و رسانه از آن جمله است.

وی افزود: رایزنی با پژوهشکده راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام جهت چاپ مقالات در سه جلد کتاب از دیگر اقداماتی است که در حاشیه برگزاری همایش انجام می‌شود.

بصیری ادامه داد: قرار بر این است دبیرخانه دائمی همایش در دانشگاه اصفهان راه‌اندازی شود، بنابراین احتمال برگزاری و تداوم این همایش در سال‌های آینده به صورت تخصصی وجود دارد.

کد خبر 660370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.