به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، موقعیت جغرافیایی ولینگتون در یک منطقه کوهستانی و البته ساحلی همواره وقوع رویدادهای ظاهراً طبیعی نظیر سیل را که البته به دنبال تغییرات اقلیمی اتفاق میافتد، به دنبال داشته و مشکلات بسیاری را پیش روی شهروندان و مدیران قرار داده است. در این راستا، برنامهریزان عزم خود را جزم کردهاند تدابیری اثربخش را برای به حداقل رساندن اثرات این بحران و افزایش سازگاری مناطق اعمال کنند و جالب اینکه بهتازگی مشارکت شهروندان را در اجرای رویکردهای مبارزه با تغییرات اقلیمی برای اثربخشی هرچه بیشتر آنها بسیار حائز اهمیت دانستهاند.
در این رابطه، مدیران ولینگتون برنامهای شش مرحلهای را طراحی کردهاند که در آن، شهروندانی که در مقابل رویدادهای ناشی از تغییرات اقلیمی بیشترین مشکلات را تجربه کردهاند، مهمترین نقش را در طراحی و پیادهسازی رویکردهای مبارزه با اثرات جزایر گرمایی و افزایش تابآوری مناطق در مقابل ناشی از آن ایفا خواهند کرد. در واقع این افراد میتوانند طرحهایی را برای افزایش سازگاری و ایمنی محیطها و خانههای محل سکونت خود به مدیران شهر ارائه دهند تا پس از تأیید به مرحله اجرا درآید و جالب اینکه رویکردهای آنها تحت حمایت سرمایهگذاران شهر قرار خواهد گرفت.
رویکرد شش مرحلهای مدیران ولینگتون، شش سال طول خواهد کشید و در هر مرحله اقداماتی برای افزایش سازگاری مناطق شهری در مقابل بحرانهای احتمالی ناشی از تغییرات اقلیمی توسط خود مردم طراحی و اعمال خواهد شد.
افزایش سازگاری مناطق در مقابل تغییرات اقلیمی
طرح شش مرحلهای ولینگتون برای مبارزه با اثرات جزایر گرمایی با هدف افزایش آمادگی مناطق در مقابل بحرانهای احتمالی مربوطه در آینده با همکاری شهروندان پیاده خواهد شد و مشارکت سرمایهگذاران را برای اجرا به دنبال خواهد داشت که به دنبال آن، امکان تداوم سازگاری اجرای طرحها و آمادگی مناطق در مقابل رویدادهای بهظاهر طبیعی ناشی از افزایش دما فراهم خواهد آمد.
مدیران پایتخت نیوزلند از تخصیص بودجهای ۷۵۰ هزار دلاری برای پیادهسازی سه مرحله اول پروژه خبر داده و مدعی شدهاند هنوز بودجه مراحل بعدی مشخص نشده است، با این حال سرمایهگذاران بسیاری برای تأمین این هزینه به ازای برخورداری از مزایای آن اعلام آمادگی کردهاند.
نظر شما