سکونت ۴۲ درصد پزشکان کشور در ۵ کلانشهر/هر ۸ روز یک نقطه به شهر تبدیل شده است

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان این که نزدیک به ۴۲ درصد از پزشکان در ۵ کلانشهر کشور ساکن هستند، گفت: از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، حدود ۱۷۹ موقعیت جغرافیایی در کشور تبدیل به شهر شده است و هر هشت روز یک نقطه در کشور به شهر تبدیل شده است.

به گزارش ایمنا، علی نیکزاد در آئین آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شازند که توسط پتروشیمی این شهرستان احداث خواهد شد، با تاکید بر اینکه اقدامات انقلابی به نفع مردم باید گفته شود، اظهار کرد: انقلاب اسلامی اقدامی بی نظیر و نوع جدیدی از حکمرانی بود که امام راحل (ره) شکل دادند. این انقلاب سلطه‌گری را نمی‌پذیرد. برخی فکر می‌کنند که این انقلاب با یک طوفان رفتنی است، در صورتی که چنین نیست زیرا دکترین این انقلاب نشان می‌دهد که انقلاب اسلامی در واقع نظام، دولت، جامعه و تمدن اسلامی است.

وی با بیان اینکه اگر قرار بر رفتن بود، قطعاً این انقلاب نمی‌آمد، گفت: امام راحل این انقلاب را آورد که بماند و به صاحب اصلی آن تحویل بدهد.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هر انقلاب و نظام سیاسی باید یک رمز موفقیت، کارآمدی و افزایش سرمایه اجتماعی را به دنبال داشته باشد، تصریح کرد: کارآمدی نظام مقدس اسلامی، در عرصه سیاسی بی‌نظیر است. چه کسی می‌تواند امروز بیان کند که در انتخابات مجلس شورای اسلامی یا انتخابات ریاست جمهوری چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ بعید است در جمهوری اسلامی ایران بتوان از قبل چنین پیش بینی‌هایی داشت، زیرا چنین اموری با اراده مردم پیش می‌رود و در عرصه سیاسی، انتخابات، مردم سالاری دینی، مشارکت و در مثلث “رهبر معظم انقلاب اسلامی، اسلام اصیل و مردم” همه چیز معنا پیدا می‌کند و اگر یکی از رئوس یا اضلاع این مثلث هویت خود را از دست بدهد انقلاب محکوم به شکست است.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری و انقلاب اسلامی هیچ گاه از این سه ضلع مثلث دور نشده است، گفت: اگر امروز به ناحق تاوان پس می‌دهیم، به دلیل ایستادن بر موضوع اسلام اصیل است. در محاسبات سیاسی و منطقه‌ای، اقدامات امنیتی و انتظامی حتماً روی انقلاب اسلامی حساب ویژه باز شده و هیچ گاه توطئه‌ها به نتیجه نرسیده است.

نیکزاد ادامه داد: در عرصه‌های امنیتی، اطلاعاتی، دفاعی، نظامی و غیره اگر مجاهدت مجاهدان علمی که گفته نمی‌شود، نبود، امروز در این عرصه‌ها و تأثیرگذاری در توازن منطقه‌ای به چنین نقطه‌ای نرسیده بودیم. البته مشکلات اقتصادی در کشور وجود دارد، ولی در واقع با مشکلات فرهنگی روبرو هستیم. اگر تربیت توحیدی نبود، قاسم سلیمانی‌ها را نداشتیم.

وی افزود: مشکلات اقتصادی مردم را درک می‌کنیم و دغدغه دولت نیز تحقق رفاه، آسایش و آزادی مردم است، اما از نظر من برای اصلاح اقتصاد کشور باید فرهنگ اصلاح شود و امروز باید به ویژگی‌هایی که انقلاب اسلامی با آن شکل گرفت، بازگشت.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: اگر به فرهنگ اصیل انقلاب اسلامی برگردیم، گره‌های اقتصادی حل می‌شود هرچند که راه حل معضلات اقتصادی با افزایش تولید و سرمایه گذاری داخلی و خارجی نیز در ارتباط است.

وی یکی از مهمترین دستاوردهای جمهوری اسلامی را در حوزه سلامت و پزشکی دانست و گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، در ایران حدود ۱۲ هزار پزشک وجود داشت و امروز این رقم به حدود ۱۶۰ هزار پزشک رسیده است. جمعیت کشور در این ۴۴ سال حدود سه برابر رشد کرده، اما تعداد پزشکان ۱۲.۵ برابر شده است و سرانه پزشک به جمعیت کشور ۵.۵ برابر افزایش یافته است.

نیکزاد با اشاره به تصویب افزایش ظرفیت پزشکان در مناطق محروم در مجلس ادامه داد: اگر عدالت اجرایی نشود پیشرفت‌ها به کام مردم شیرین نخواهد شد، اگر دستاوردهای جمهوری اسلامی را انکار کنیم، جفا کرده‌ایم. این انقلاب دستاوردهای بسیاری داشته است و باید این روند پیشرفت را ادامه دهیم تا کشور در عرصه‌های زیربنایی به نقطه ایده آل برسد، اما گره کار در بحث عدالت است.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی نزدیک به ۴۲ درصد از پزشکان را ساکن در پنج کلانشهر کشور دانست و گفت: سرانه پزشک برای ۱۰ هزار نفر جمعیت در تهران، تقریباً ۲.۵ برابر دنیاست و این آمار نشان می‌دهد که حجم بالایی از پزشکان در تهران جمع شده‌اند، همچنین از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، بالغ بر ۱۷۹ موقعیت جغرافیایی در کشور تبدیل به شهر شده است و هر هشت روز یک نقطه در کشور به شهر تبدیل شده که فقط دو شهر، جمعیتی بیش از ۱۰ هزار نفر داشته است و از ۱۴۲۴ شهر، ۵۸۹ شهر کمتر از ۱۰ هزار و ۵ هزار نفر جمعیت دارند، مردم این شهرها برای درمان باید به مراکز استان‌ها مراجعه کنند و وزارت بهداشت نیز باید در این راستا عدالت را در کشور اجرایی کند.

وی ساخت این بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی در شازند توسط پتروشیمی را مقدمه‌ای برای اجرای عدالت معرفی کرد و یادآور شد: با جدیت پیگیر تحقق این پروژه هستیم. قطعاً وزارت بهداشت نیز بیمارستان را تجهیز خواهد کرد و زمانی که پیشرفت پروژه به حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد رسید، حتماً باید روند تجهیز و تأمین نیروی انسانی آن از سوی وزارت بهداشت پیگیری شود.

کد خبر 658922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.