پژمان عقدک در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص وضعیت ابتلاء به روتاویروس در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار کرد: با توجه به اینکه در وضعیت آماری و بیماران تفاوتی نسبت به قبل نداشتیم و موارد قابل ملاحظهای تاکنون از ابتلای به این ویروس نداشتیم، تستی هم برای تشخیص این نوع از ویروس انجام نشده است.
وی افزود: با توجه به فرارسیدن فصل میوههای تابستانی و بهاری، عوارض گوارشی ناشی از خوردن این میوهها و مواد غذایی نیز بیشتر میشود و این عوارض برای بزرگسالان و کودکان رخ میدهد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: زمانی آزمایشهای تشخیص روتاویروس و دیگر عوامل ایجاد بیماری انجام میشود که مراجعات و موارد ابتلاء بهطور قابل ملاحظه افزایش یابد.
وی تصریح کرد: با توجه به گزارشهایی که بهصورت روزانه برای ما ارسال میشود و استخراج میکنیم، اگر افزایش ناگهانی و قابل توجه داشته باشیم، به دنبال علتشناسی میرویم تا برای درمان هم اقدامات لازم را داشته باشیم.
عقدک ادامه داد: برای مثال اگر تعداد بستری روزانه ما از ۱۰۰ مورد به ۳۰۰ مورد برسد، به دنبال عامل بیماری میرویم، مانند اتفاقی که مدتها پیش رخ داد و گزارش اسهال خونی افزایش یافته بود و علت آن نیز سرایت آلودگیهای ناشی از فاضلاب به کاهوی کشت شده بود. به هر صورت چنین اتفاقی در حال حاضر برای اصفهان رخ نداده و گزارشی از این بیماری نداشتهایم.
نظر شما