علیخان نصراصفهانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به ویژگیهای ساختار زمینشناختی ایران، اظهار کرد: در منطقه ایران فرآیندها و رخدادهای زمینشناسی متعددی وجود داشته که همراه با فعالیتهای آتشفشانی در زمانهای گذشته بوده است.
وی افزود: آثار فعالیتهای زمینشناسی که در ایران رخداده است را میتوان به صورت روندهای آتشفشانی فعال، نیمهفعال و خاموشی که اکنون در کشور وجود دارد، مشاهده کرد.
این دانشیار گروه زمینشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ادامه داد: علاوه بر آتشفشانهایی که در نقاط مختلف کشور وجود دارد، میتوانیم به سنگهای آذرین توجه کنیم که نمادی از فعالیتهای زمینشناسی در این منطقه است.
وی در رابطه با تأثیر فعالیتهای زمینشناسی در ایران گفت: فرآیندهای زمینشناسی که در ناحیه ایران وجود داشته، شرایط ویژهای را برای این منطقه بهوجود آورده است.
نصراصفهانی تصریح کرد: به واسطه فعالیت زمینشناسی که در این ناحیه وجود دارد، اکنون شاهد نوارها و کمربندهای فلززایی متعددی در منطقه ایران هستیم.
وی تاکید کرد: درواقع وجود چنین ساختاری از نظر زمینشناسی ایران را تبدیل به مجموعهای زیبا و شگفتانگیز کرده است.
این دانشیار گروه زمینشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ادامه داد: فرآیندهای زمینشناسی و رویدادهای متعدد باعث شده است که مواد معدنی بسیاری در منطقه ایران تشکیل شود.
وی افزود: این مسئله نشان میدهد که ایران به واسطه فعالیت زمینشناسی از پتانسیل بسیاری برای بهرهبرداری از منابع معدنی برخوردار است.
نظر شما