شورای شهر برنامه‌ای مدون در حوزه سرمایه‌گذاری تدوین کند

مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان گفت: در حوزه جذب، افزایش رضایت و وفاداری سرمایه‌گذار، باید در سال جدید برنامه‌ای مدون از سوی شورای اسلامی شهر تدوین و تعریف شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احسان شهیر امروز _یکشنبه بیست‌وهفتم فروردین‌ماه_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر، اظهار کرد: با توجه به رصد و پیگیری شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری، می‌توان تحول عظیمی را در صورت هماهنگ‌شدن معاونت اقتصادی شهرداری با اعضای شورای اسلامی شهر رقم زد.

وی با بیان اینکه به عنوان مثال در صوت تحقق چندین موضوع، شاهد تغییرات و تحولات اقتصادی در شهر خواهیم بود، گفت: در شهر اصفهان داستان‌های ناگفته‌ای را برای سرمایه‌گذاری داریم؛ در گذشته سرمایه‌گذاری‌های کلانی در اصفهان انجام شده که باید داستان آن‌ها روایت شود و این مهم می‌تواند از طریق اعضای شورای اسلامی شهر که دارای تریبون هستند، تحقق پیدا کند.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان با اشاره به شعار انتخابی این دوره مدیریت شهری تحت عنوان «اصفهان من، شهر زندگی» تصریح کرد: همین شعار برای استان اصفهان با نام «استان اصفهان، استان زندگی» نیز انتخاب شده، حال باید بررسی شود برای سرمایه‌گذاری جهت تبدیل شدن شهر اصفهان به زندگی و تبدیل شدن استان به بهشت سرمایه‌گذاری، چه اقداماتی کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: برای تحقق این امور مهم باید هر دستگاهی سهم خود را تعریف و تبیین کند، به عنوان نمونه آیا اعضای شورای اسلامی شهر به سرمایه‌گذاران قدیمی در این شهر سر زده‌اند و از حال آن‌ها جویا شده‌اند؟

شهیر تاکید کرد: در حوزه جذب، افزایش رضایت و وفاداری سرمایه‌گذار باید در سال جدید برنامه‌ای مدون از سوی شورای اسلامی شهر تدوین و تعریف شود.

وی با تاکید بر اینکه تسهیل‌گری در امور تصمیمات شهری از فلسفه‌های تشکیل شورای اسلامی شهر بوده که در خیلی از پروژه‌ها اجرا شده، گفت: سیاست‌گذاری صحیح از جمله اقدامات ضروری به شمار می‌رود، اما ارائه گزارشی کیفی از نحوه اجرای این سیاست‌ها از دیگر ضروریات است.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان افزود: به عنوان مثال شورای اسلامی شهر اصفهان، سیاست‌ها و تفاهم‌نامه‌های خوبی در سال گذشته در رابطه با شرکت‌های دانش‌بنیان داشتند، اما آیا بررسی دقیق شد؟ چه میزان شرکت‌های دانش‌بنیان از آن استقبال کردند و چه تعداد از این شرکت‌ها طبق این سیاست‌ها در مناطق مسکونی مستقر شدند؟

وی ادامه داد: از دیگر تفاهم‌نامه‌های خوب در سال گذشته، امضای تفاهم‌نامه فی‌مابین شورای اسلامی شهر اصفهان و شورای حکمرانی سن‌پترزبورگ بود، امروز این شورای حکمرانی مکرراً برای تحقق مفاد تفاهم ایمیل می‌زنند و پیگیر هستند، آیا بررسی شده است چه میزان از این مفاد در اصفهان محقق شد.

لزوم تصمیم‌گیری شورای اسلامی شهر در زمینه تکمیل زنجیره‌های ارزش

شهیر خاطرنشان کرد: باید عرصه‌های مختلفی که اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان می‌توانند در زمینه اقتصادی به شهر و شهروندان کمک کنند بررسی و تدقیق شود، به طور مثال بررسی تصمیماتی که می‌توان در حوزه فروشگاه‌های کوثر شهرداری و ارائه میزان تخفیف بیشتر به مردم گرفت، از جمله اقدامات است.

وی با مهم بودن تکمیل زنجیره ارزش در شهر اصفهان مبتنی بر تحقق شعار سال افزود: در اصفهان آلایندگی‌های مختلفی اعم از پالایشگاه، پتروشیمی و امثالهم را تحمل می‌کنیم، حتی آلایندگی‌های شرکت‌های نساجی را داریم ولی شاهدیم بخش آخر نساجی که دوزندگی است، در اصفهان صورت نگرفته و به تهران می‌رود و اصفهان مصرف‌کننده است.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: بنابراین شورای اسلامی شهر باید در زمینه تکمیل زنجیره‌های ارزش در عرصه‌های مختلف اقتصادی تدبیر و تصمیم‌گیری کند.

وی گفت: به لطف دولت سیزدهم از لحاظ تأمین تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت برای بنگاه‌های تولیدی، اعتبارات خوبی در استان نظر گرفته شده، چنان‌چه بنگاه‌های تولیدی در حوزه‌های مختلفی را مدیریت شهری شناسایی کرد، می‌توان از این اعتبارات بهره برد.

کد خبر 655022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.