به گزارش ایمنا، اعضای ستاد مرکزی کنگره ملی دوهزار شهید دیار سربداران (غرب خراسان رضوی) پیش از ظهرامروز (پنجشنبه) با محمدمخبر دیدار کردند.
معاون اول رییس جمهور در این دیدار با تسلیت ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی (ع)، تأسی به فرهنگ علوی را از عوامل مهم موفقیت در کارها برشمرد و گفت: فرهنگ علوی تمامی شئونات دنیوی و اخروی انسان را پوشش میدهد و در نتیجه توجه یا غفلت از این فرهنگ، پیشرفت یا عدم توفیق انسان در کارها رقم خواهد خورد.
وی یکی از مهمترین دلایل پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس را پیروی از همین فرهنگ دانست و اظهار کرد: شهادت بزرگترین سلاح مقاومت در برابر دشمنان است و همانگونه که امروز در سرزمینهای اشغالی نیز شاهد آن هستیم، پیشرفتهترین ادوات نظامی و مجهزترین ارتشهای دنیا نیز در برابر فرهنگ ایثار و شهادت تاب ایستادگی ندارند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به جایگاه علمی شهرستان سبزوار تاکید کرد: سبزوار از دیرباز در حوزه عرفان و فلسفه از جایگاه والایی برخوردار بوده و وجود دو هزار شهید از این منطقه علیرغم فاصله زیاد با مناطق درگیر جنگ در دفاع مقدس، حکایت از روحیه بالای دینی و ولایی مردم سبزوار دارد.
وی درباره گزارش دبیر کنگره ملی دوهزار شهید دیار سربداران، افزود: کنگرههای مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اغلب به صورت ملی برگزار میشود و اینکه کنگره ملی دوهزار شهید دیار سربداران با رویکرد منطقهای ایجاد و فعال شده است، بی تردید اثرگذاری آن در میان نسل جوان در آن منطقه دوچندان خواهد بود. در این زمینه لازم است محصولات فرهنگی و آموزشی نیز بصورت منطقهای و با هدف شناخت بیشتر نسل جوان و نوجوان از قهرمانان دیار خود تولید شود.
مخبر با اشاره به گزارش نمایندگان مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی درخصوص برخی محرومیتها اظهار کرد: دولت برای رفع مسائل و محرومیت زدایی آمادگی دارد و پس از ارائه گزارش و برآوردهای لازم از سوی نمایندگان منطقه اقدامات لازم در این خصوص با همراهی دولت و نهادهای حمایتی صورت میپذیرد.
در این جلسه پس از ارائه گزارش دبیر کنگره ملی دوهزار شهید دیار سربداران از مقدمات انجام شده برای برگزاری اجلاس این کنگره، امام جمعه سبزوار و نمایندگان مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، مسائل و دغدغههای مردم این شهرستان را مطرح کردند و ضمن یادآوری ظرفیتها و ویژگیهای شهرستان سبزوار، خواستار نگاه ویژه دولت به شهرستان مطابق با جایگاه علمی و تاریخی این منطقه شدند.
نظر شما