ولی چگینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری قزوین ۲,۲۰۰ میلیارد تومان مصوب شده بود که یکی از اتفاقات مهم آن تسویه بدهی ۱۲۰۰ میلیاردی به بانک شهر از طریق فروش اموال و املاک متعلق به شهرداری قزوین بود.
وی افزود: شهر قزوین به دلیل نزدیکی به پایتخت و شاهراه ترانزیت غرب، شمال و شمال غرب، مشکلات ترافیکی زیادی دارد و از رینگ کمربندی محروم است، لذا در بودجه سال ۱۴۰۲ که با تأخیر تحویل شهرداری شد، اتمام پروژههای متعدد رینگ کمربندی در نظر گرفته شده است که انتظار میرود با بودجه پیشنهادی سه هزار میلیارد تومانی برای سال ۱۴۰۲، اتفاقات خوبی در حوزه عمرانی شهر رقم بخورد.
رئیس کمیسیون مالی و برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قزوین تصریح کرد: منابع درآمدی بودجه شهرداری قزوین ۱,۶۵۰ میلیارد تومان از منابع عمومی، ۱,۱۰۰ میلیارد تومان واگذاری فروش اموال منقول و غیرمنقول، ۲۰۰ میلیارد تومان واگذاری دارایی بانک سرمایه و ۲۰۰ میلیارد تومان وام اوراق پیشبینی شده است و سعی کردیم به سمت واقعیسازی بودجه از نظر منابع درآمدی گام برداریم.
وی تصریح کرد: نحوه هزینهکرد بودجه مشخص شده و هزینه جاری هزار میلیارد تومان، پروژههای عمرانی ۱,۹۵۰ میلیارد تومان و بدهی دیوان قطعی سنوات گذشته ۵۰ میلیارد تومان پیشبینی شده است که به طور کلی سه هزار میلیارد تومان برای این منظور لحاظ شده است.
چگینی با بیان اینکه از جمله پروژههای شاخص شهرداری قزوین که برای سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده است، انتقال میدان میوه و ترهبار به سمت جاده بویینزهرا، احداث تقاطع در نقاط پرترافیک شهر، پروژه حفظ و نگهداری پسماند و روکش آسفالت معابر سطح شهر و نواحی منفصل شهری است، خاطرنشان کرد: از دیگر پروژههای مهم سال ۱۴۰۲ اتمام کمربندی آیتالله باریکبین شامل فازهای تقاطع شهید ابوترابی با پل پیامبر اعظم (ص) است.
وی تصریح کرد: برای اجرای پروژههای احداث پارک و فضای سبز در نقاط مختلف شهر همچون امیرکبیر، اندیشه، برجهای کسری و خلیج فارس، اجرای شهر هوشمند و اجرای میادین میوه و ترهبار نیز اعتبارات مورد نیاز در نظر گرفته شده است.
رئیس کمیسیون مالی و برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قزوین گفت: پروژه هفتدره و احداث دریاچه مصنوعی که هدایت آبهای سطحی را انجام میدهد و پروژه فرهنگسرای مهدویت که در خیابان مهناز میدان هلال آب قرار دارد، جزو پروژههای در نظر گرفته شده برای سال ۱۴۰۲ است و بعضی از این طرحها همزمان با روز شورا مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی افزود: توجه به منابع درآمدی حقیقی برای مدیریت شهری، یک اصل رایج است که کمتر مورد توجه قرار گرفته اما در شورای ششم توجه خاص به منابع درآمدی حقیقی شده است تا اجرای پروژهها به دلیل کمبود اعتبارات متوقف نشود.
نظر شما