شهر گیگابیتی آمریکا، کوانتومی می‌شود

چاتانوگای آمریکا که در یک دهه گذشته به علت راه‌اندازی شبکه فیبر نوری خود با سرعت بالا به شهر گیگابیتی شهرت یافت، این روزها در حال تعویض عنوان خود با شهر کوانتومی است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مدیران چاتانوگا این روزها در حال توسعه یک شبکه تجاری کوانتومی با قابلیت دسترسی گسترده هستند و در نظر دارند اولین شبکه کوانتوم صنعت‌محور کشور را به وجود بیاورند. به دنبال توسعه رویکرد «کوانتوم به عنوان یک سرویس»، محققان تمام کمپانی‌های خصوصی، دولتی و دانشگاهی قادر خواهند بود از ابزارهای کوانتومی در توسعه محیط زیست‌های مجهز به فیبر نوری بهره بگیرند که راه‌اندازی این مرحله، عنوان چاتانوگا را از شهر گیگابیتی به شهر کوانتومی تغییر خواهد داد.

مدیران چاتانوگا، شبکه‌های کوانتومی را بسیار متفاوت با سایر شبکه‌ها دانسته‌اند و ارتباطات مبتنی بر این شبکه‌ها را در تولید رویدادهایی اثربخش تلقی کرده‌اند که در آن‌ها ذرات نور به هم پیوند داده می‌شود و به دنبال آن، ایجاد تغییر در هر ذره می‌تواند مانند آیینه‌ای عمل کند و در ذره مجاور منعکس شود که این تغییر حتی پس از جداسازی ذرات نیز باقی خواهد ماند.

مدیران چاتانوگا ادعا کرده‌اند که استفاده از شبکه‌های فیبر نوری کوانتومی در کسب‌وکارها می‌تواند مزایای اقتصادی بسیاری را برای شهروندان به ارمغان بیاورد و در نهایت به رونق مالی شهر منجر شود. این افراد برای اثبات ادعای خود بهره‌گیری از کوانتوم را در سال ۲۰۰۹ تجزیه و تحلیل کردند و نشان دادند که این رویکرد پس از تنها ۱۰ سال از زمان اجرا، به تولید دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار مزایای اقتصادی و ایجاد ۹۵۰۰ شغل جدید منجر شد. بدون شک، تداوم بهره‌گیری از این رویکرد می‌تواند مزایای اقتصادی بیشتری را برای شهر و شهروندان به ارمغان بیاورد، ضمن این‌که با افزایش فرصت‌های شغلی به بهبود کیفیت زندگی مردم منجر خواهد شد.

شهر گیگابیتی آمریکا، کوانتمی می‌شود

بدیهی است که فناوری کوانتوم از پتانسیل بالایی برای پردازش و انتقال اطلاعات، با سرعت بسیار بالا برخوردار است و می‌تواند مزایای زیر را برای شهرها و ساکنان آن‌ها به ارمغان بیاورد:

  • از طریق توسعه واکسن‌ها و روش‌های درمانی جدید به بهبود سلامت کمک زیادی خواهد کرد.
  • به دنبال استفاده از هوش مصنوعی برای افزایش رقابت‌پذیری در مراکز کاری به رونق اقتصادی منجر خواهد شد.
  • به واسطه ایجاد فرصت‌های آموزشی تعاملی از طریق واقعیت مجازی به ارتقای آموزش کمک خواهد کرد.
  • با الگوبرداری از آب و هوای نسل بعدی، مردم را قادر به پیش‌بینی هشدارهای احتمالی، قبل از وقوع آن‌ها و اعمال اقدامات لازم به منظور کاهش اثرات چنین رویدادهایی خواهد کرد.
  • و در نهایت، از طریق افزایش قابلیت دسترسی به اطلاعات با زبان‌های مختلف دنیا، امکان افزایش ارتباطات را میان مردم فراهم خواهد آورد.
کد خبر 653857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.