زهرا شیخی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، درباره ویژگیهای لایحه ارتقای امنیت زنان اظهار کرد: با وجود توجه جدی به حفظ کرامت زن در ایران اسلامی، بعضی از اهداف مدنظر در حوزه امنیت زنان بهدرستی محقق نشده است، در رابطه با امنیت روانی و جسمی بانوان به صورت پراکنده مقررات و قوانینی وجود دارد، اما تجمیع آنها در کنار جرمانگاریهای جدید و تشدید مجازاتها امری بسیار ضروری است.
وی با اشاره به توجه به این موارد در لایحه پیشگیری از آسیبدیدگی و ارتقای امنیت زنان در برابر سوءرفتار افزود: امنیت روانی و جسمی و کرامت بانوان از اهداف لایحه مذکور بهشمار میآید و زن ایرانی فارغ از اینکه چه نگاه سیاسی و دینی داشته باشد به دنبال حمایت حاکمیت است تا بتواند در مقابل خشونتهای مختلف کلامی و جنسی و فیزیکی از او دفاع کند و در پیچوخم دستگاه قضائی در کنار یک زن باشد تا امنیت او را تضمین کند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خاطرنشان کرد: اگر با نگاه ایرانی و اسلامی چنین قانونی تصویب شود، زن ایرانی مطمئن میشود که حاکمیت صدای او را میشنود و برای مشکلات زنان اهمیت قائل است؛ اگر این قانون که ۱۲ سال است در مسیر تصویبشدن است، هرچه زودتر تصویب و اجرایی شود، میتواند این پیام را برای جامعه زنان داشته باشد که از مسیر قانون میتوان حل مسائل زنان را در حاکمیت دنبال کرد.
وی تصریح کرد: وقتی یک قانون با حمایت قوای سهگانه تصویب نشود، بدخواهان خارجی مدعی حمایت از زنان میشوند، بنابراین تصویب این قوانین میتواند در مجامع بینالمللی موجب تقویت موضع جمهوری اسلامی شود و در داخل حاکمیت نیز دستگاههای مختلف از مجلس مطالبه میکنند تا این لایحه بعد از سالها تصویب شود.
شیخی یکی از مطالبات پرتکرار رهبری را مقابله با ظلم علیه زنان دانست و گفت: این مطالبه از دهه ۶۰ وجود داشت و هر بار به هر مناسبتی تکرار شده است؛ نگاه ایشان در جهت ترویج حمایت قانونی و قانونمداری است تا مانع از ظلم علیه زنان شویم و شاید اگر تأکیدات ایشان وجود نداشت، هیچگاه چنین لایحهای در دستور قوه قضائیه و دولت قرار نمیگرفت. روز گذشته نیز مجلس به پشتوانه همین اندیشه، به دنبال تصویب این لایحه است.
نظر شما