به گزارش ایمنا و به نقل از دفاعپرس، منصور آرامی اظهار کرد: متأسفانه شاهد این هستیم که خواسته یا ناخواسته روایات دفاع مقدس تحریف میشود و این اتفاق در تمام بخشها میافتد و در حوزه اهداف، واقعیتهای نظامی، اتفاقات جنگ، واقعیتهای فرهنگی و اجتماعی که پشت جنگ است خواسته یا ناخواسته توسط دشمن یا عوامل داخلی، یا خودیها ناخواسته تحریف میشود.
وی افزود: مجلس و نمایندگان میتوانند نقش مؤثری در جلوگیری تحریف واقعیتهای دفاع مقدس ایفا کند، چراکه تحریف این واقعیت مقدس توسط افراد یک خطای نابخشودنی است، پس دفاع مقدسی که هزاران نفر جان خود را فدا کردند، میلیونها جانباز و ایثارگر و آزاده که برای دفاع از مرزهای اسلامی بخشی از وجود خود را فدا کردند به گردن ما حق دارند و نباید اجازه دهیم که این تحریفات اتفاق بیفتد. دیدهام که در بعضی از جاها درمورد شهید فهمیده عزیز اجحافهایی صورت میگیرد و به جای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میان دانش آموزان و دانشجویان این واقعیت کتمان میشود که جای تأسف دارد.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: واقعیتهای جنگ و پیشرفتهای مؤثر در آن دوره کتمان میشود، جنگ تحمیلی توسط همین مردم و رزمندگان مدیریت شد، همانطورکه مستحضرید تمام دنیا در جنگ تحمیلی مقابل ما ایستاد، ما یک طرف بودیم و استکبار یک طرف، شاید بودند بعضی از کشورهایی که میخواستند به ما کمک کنند، اما از ترس استکبار جلو نمیآمدند.
وی مطرح کرد: در بحبوحه جنگ، ما با ایمان و اعتقاد، علم، توانایی و همت خود و تجربیاتی که از دوره انقلاب بهدست آورده بودیم و با هدایتهای امام خمینی (ره) توانستیم جنگ را اداره کنیم، اینها واقعیتهای جنگ است و ما باید تلاش کنیم تا از تحریفات ناعادلانه و نابخردانه جلوگیری کنیم.
آرامی اضافه کرد: تبیین رشادتها و واقعیتهای دفاع مقدس به خصوص برای نسل جوان، یک وظیفه است و برای احقاق این مهم از طریق رسانه، بستههای فرهنگی مرتبط با دفاع مقدس، یادواره شهدا، واقعیتها را بدون تحریف بیان کنیم؛ همه باید پای کار تبیین دفاع مقدس باشند و تمام وزارتخانهها باید بخشی از ظرفیت خود را در این حوزه به کار بگیرند، در مجلس نیز به عنوان نهادی قانونگذار حتماً اگر ضرورت داشته باشد کارهایی انجام خواهیم داد.
وی گفت: ما اگر درباره واقعیات جنگ کوتاهی کنیم، این کوتاهی خودش را نشان خواهد داد و باعث میشود یک خلأ در جامعه احساس شود. تزریق روحیه ایثارگری به جامعه و جوان میتواند از برکات تبیین درست جنگ باشد؛ جامعه بدون نشاط و روحیه ایثارگری جامعه خطرناکی است و با تبیین این موضوع میتواند از بسیاری از اثرات مخرب اجتماعی جلوگیری شود. در هشت سال دفاع مقدس رزمندگان اسلام با همین روحیه جنگ را اداره کردند.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روحیه سازندگی که در زمان جنگ وجود داشت همانند یک معجزه بود، افزود: اگر به خوبی این روحیه ترویج شود، آثار خوب و ملموستری در جامعه پدیدار میشود، درحالحاضر کشور ما درگیر یک جنگ اقتصادی است و برای گام دوم انقلاب تا ظهور حضرت مهدی (عج) یک ضرورتی وجود دارد که آن، ترویج روحیه طربانگیز شهادت و ایثارگری است.
وی با بیان اینکه تشریح ایمان، توکل و نور جبههها برای جوانان یک ضرورت اجتماعی است، اضافه کرد: مجلس خودش را ملزم میداند تا به دولت کمک کند و در حوزه تبیین دفاع مقدس نیز خود را مسئول میداند.
وی خاطرنشان کرد: هر جا دولت در حوزه دفاع مقدس لایحهای بیاورد، مجلس تصویب و حمایت خواهد کرد، ما در پی این هستیم که آن روحیه جهادی که با توکل به خدا و توجه به علم جوانان داخلی کشور توانست در آن روز از کشور و مرزها دفاع کند را در امروز کشور پیاده کنیم و با کمک آن روحیه، مشکلات کشور را مرتفع سازیم تا مسیر دولت باز شود؛ البته به نظر من برنامه هفتم توسعه و بودجه ۱۴۰۲ یک ظرفیت خوبی است که دولت بتواند برنامه خود را دو این حوزه ببندند و مجلس آمادگی حمایت از این طرحها را دارد.
نظر شما