به گزارش ایمنا، پلیس امنیت اقتصادی فراجا گرچه جزو یگانها و پلیسهای تازهتأسیس در مجموعه انتظامی کشور به شمار میرود، اما در همین مدت که کمتر از چهار سال از تأسیس آن گذشته، اقدامات قابل توجهی را انجام داده و توانسته است به یکی از یگانهای کلیدی در انتظامی کشور بدل شود.
پیشبینی، کنترل، پیشگیری، شناسایی، کشف و مقابله با فعالیتها و جرایم اقتصادی نظیر زمینخواری، پولشویی، قاچاق کالا، فرار مالیاتی، وامها و تسهیلات غیرمجاز بانکی از جمله وظایف این پلیس است. از اینرو به نظر میرسد که با توجه به نامگذاری امسال به نام «مهار تورم و رشد تولید» از سوی مقام معظم رهبری، پلیس امنیت اقتصادی نقش پررنگی را برعهده داشته باشد. در حال حاضر و از بهمن ماه سال ۱۴۰۱، سردار حسین رحیمی، ریاست این پلیس تخصصی در مجموعه فراجا را برعهده دارد.
پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۱ چه کرد؟
سردار سعید منتظرالمهدی درباره اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: با توجه به حساسیتها و مطالبه بحق عموم جامعه در حوزه کشف جرایم اقتصادی، پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سالی که گذشت، قریب به ۶۸ هزار متهم اقتصادی را شناسایی و دستگیر کرده و تحویل مراجع قضائی داده است.
وی با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی بیش از ۴۳ هزار وسیله نقلیه قاچاق را نیز در سراسر کشور کشف کرده است، افزود: این پلیس در حیطههای زمینخواری، جرایم پولشویی و احتکار کالاهای اساسی نیز به ترتیب با افزایش ۶۰، ۲۹ و ۲۰ درصدی کشفیات مواجه بوده است.
سخنگوی فراجا تصریح کرد: بررسی، بازرسی و بازبینی حدود ۱۳۴ هزار محموله گمرکی و دستگیری حدود هزار نفر قاچاقچی نیز از دیگر اقداماتی است که در سال ۱۴۰۱ از سوی مأموران پلیس امنیت اقتصادی فراجا انجام شده است.
منبع: ایسنا
نظر شما