به گزارش ایمنا، محمد آئینی در برنامه تلویزیونی صف اول اظهار کرد: آنچه که بر اساس سند بازآفرینی دیده شده اول اینکه با مشارکت همه دستگاهها و همینطور خود مردم کسانی که در این محدودهها ساکن هستند که به عنوان محلات هدف بازآفرینی شناخته میشوند یک مسکن را استاندارد پایداری مسکن را به حد متوسط همان شهر برسانیم.
وی افزود: یک حوزه، حوزه نوسازی و مقاوم سازی مسکن است برای اینکه سقفهای لرزانی که روی سر مردم است را کم کنیم تا هموطنان کمتری در معرض خطر باشند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه محور دوم تأمین خدمات این محدودهاست گفت: این محدودهها بنا به دلایل تاریخی از فرایند توسعه شهری عقب ماندهاند؛ به لحاظ خدمات زیر بنایی و روبنایی سرانههای آموزشی، فرهنگی، بهداشتی، درمانی، انتظامی، ورزشی.
وی خاطرنشان کرد: شاید مهمتر از همه معابر این محلات است که هم به لحاظ جمع آوری آبهای سطحی و هم به لحاظ دفع فاضلاب دچار مشکل اساسی هستند، باز هم اینها نسبت به متوسط شهر خودشان به نوعی عقب ماندهتر هستند، این بخش هم با مشارکت خود مردم و همه دستگاههای مرتبط باز این سرانه به متوسط محلات همان شهر برسد.
آئینی تصریح کرد: بحث استفاده از تکنولوژیهای نوین، سبک سازی و سریع سازی اینها همه مولفههایی است که باید رعایت شود. الان مقررات ملی ساختمان را داریم مباحث ۲۰ گانه و شفافی را داریم و معتقد هستیم که اگر این مقررات کاملاً رعایت شود ما در زلزلههای با ریشتر بالا هم کشته نخواهیم داد.
به گفته وی لازم است تا هم مردم مطالبه گر رعایت این مقررات باشند و هم مهندس ناظر هم کم نگذارد. آن نظارت عالیهای که برای دستگاههای مختلف دیده شده تا مهندس ناظری که در میدان و محل است و مهمتر از همه خود مردم هستند رعایت شود. مالک و سازنده هم از ناظر مطالبهگر باشند که حداکثر دقت را به عمل بیاورد. این موضوعات ما را به پایداری لازم میرساند.
منبع: ایسنا
نظر شما