سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان برخی افراد شیاد و سودجو با طراحی سایتهای تبلیغاتی یا کانال و گروههای شبکههای اجتماعی در قالب طرح ایتام و خیریه که متأثر از احساسات مردم است، اقدام به تشویق و ترغیب کاربران به همکاری و شرکت در امورات خیریه و کمک به خانوادههای کم بضاعت میکنند.
وی افزود: کلاهبرداران با سوءاستفاده از نام مؤسسات خیریه و کمک به خانوادههای نیازمند و بیسرپرست از طریق شبکههای اجتماعی و درج تبلیغات فریبنده در سایتها و معرفی خود به عنوان عضوی از شهروندان درخواست کمکهای نقدی میکنند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: به طور معمول شگرد مجرمان در این روش، هدایت کاربران به درگاههای بانکی جعلی است که پس از وارد کردن اطلاعات بانکی توسط فرد خیر در این صفحه، مجرم با دسترسی به اطلاعات کارت بانکی فرد قربانی، حساب او را خالی میکند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان هیچگاه به کانالها و گروههایی که در شبکههای اجتماعی برای کمک مالی به مؤسسات خیریه و مراکز نیازمند اقدام به تبلیغ و فعالیت میکنند، اطمینان نکنند و مراقب ترفندهای افراد سودجو و کلاهبردار باشند و هدایای خود را به اماکن و مؤسسات خیریه معتبر هدیه کنند.
نظر شما