۶ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
رشته‌ خوشکار شیرینی سنتی گیلان

شیرینی محلی رشته‌ خوشکار در ماه مبارک رمضان زینت‌بخش سفره‌های افطار مردم سراسر استان گیلان است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رشته خوشکار یکی از شیرینی‌های سنتی خوشمزه و پرطرفدار گیلان است که با ذوق و سلیقه و مهارت خاصی تهیه و با چای مصرف می‌شود. این شیرینی محلی در ماه مبارک رمضان زینت‌بخش سفره‌های افطار مردم سراسر استان گیلان است.

محتویات اصلی این شیرینی سنتی آرد برنج، شکر، مغز گردو و ادویه‌جات معطر نظیر هل و دارچین است. رشته خوشکار روی یک سینی از جنس مس آماده می‌شود و پس از تحویل به مشتری باید آن را در خانه با کمی کره یا روغن تفت داد، سپس آن را در شربتی درست شده از آب، شکر، دارچین و هل قرار داد و پس از چند ثانیه و شیرین شدن، مصرف کرد.

کد خبر 650214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.