دعای باران بعد از ۱۵۰ سال در شهر فرانسوی اجرا شد

روز گذشته شهر پرپینیان فرانسه برای نخستین بار بعد از ۱۵۰ سال، میزبان راهپیمایی سنتی نیایش باران توسط کشاورزان بود؛ این منطقه دچار قحطی سختی شده است و در صورت نبود بارش، شرایط مهلکی را تجربه خواهد کرد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کشاورزان شهر پرپینیان فرانسه برای اولین بار در ۱۵۰ سال گذشته با یک راهپیمایی نمادین برای باران دعا کردند؛ این منطقه بدترین خشکسالی را از سال ۱۹۵۹ تجربه می‌کند.

خشکسالی زمستانی که جنوب فرانسه و کاتالونیا را تحت تأثیر قرار داده، به قدری سخت است که تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در پیرنه-اورینتال تصمیم گرفته‌اند با اتکا به آئین باستانی نیایش باران که یک قرن از آخرین اجرای آن می‌گذرد، برای بارش آن دعا کنند. با خشکسالی مداوم فعلی که رکوردها را شکسته و کشاورزان را ناامید کرده است، کارگران کشاورزی تنها چاره را اجرای این سنت قرون وسطایی در نظر گرفتند.

این رسم که روز گذشته برگزار شد شامل یک راهپیمایی سنتی در جنوب غربی فرانسه بود. آئین طلب باران توسط جانشین کلیسای جامع سنت ژان باپتیس رهبری شد و از معبد به سمت پلی روی رودخانه تت امتداد داشت.

دعای باران بعد از ۱۵۰ سال در شهر فرانسوی اجرا شد

به گفته رسانه‌های فرانسوی، قدمت این آئین به هزاران سال قبل بازمی‌گردد و اولین نمونه‌های ثبت شده از اجرای آن را می‌توان در سال ۱۰۱۴ یافت. از آن زمان تاکنون، بیش از ۸۰۰ راهپیمایی از این قبیل انجام شده است، هرچند به نظر می‌رسد که اجرای آن در قرن نوزدهم متوقف شد. از آنجایی که نماز در کلیسای جامع، باران قابل‌توجهی به همراه نداشت، تصمیم به راهپیمایی گرفته شد. در طول این راهپیمایی مجسمه سنت گالدریک، قدیس حامی کشاورزان نیز به صورت نمادین حمل شد.

با وجود بارندگی‌های گاه‌به‌گاه، ذخایر آب زیرزمینی این منطقه همچنان رو به اتمام است. روز دوشنبه، دفتر تحقیقات زمین‌شناسی و معدنی فرانسه (BRGM) اعلام کرد که سطح آب‌های زیرزمینی در ۸۰ درصد منطقه بسیار پایین است.

دعای باران بعد از ۱۵۰ سال در شهر فرانسوی اجرا شد

شرایط کنونی نگران‌کننده است زیرا این امر می‌تواند برداشت‌های آینده در تابستان را تهدید کند. وضعیت تنها در صورتی تغییر می‌کند که در هفته‌های آینده تا فصل کاشت بارندگی بیشتری وجود داشته باشد. نزولات جوی این منطقه در پاییز گذشته نتوانست پس از تابستان گرم و خشک قبلی، کمبود آب زیرزمینی را جبران کند.

کد خبر 648814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.