به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدمحسن سجادی در نشست با خبرنگاران در فرهنگسرای رسانه شهر با بیان اینکه شهرستان رفسنجان در تمام زمینهها افرادی نخبه دارد، اظهار کرد: این خطه با ظرفیتها و تواناییهای منحصربهفرد میتواند اتفاقات خوشایندی را در شهرستان و کشور رقم بزند.
وی با اشاره به تلاش معاونت هنری برای برگزاری رویدادها و مسابقات از ابتدای تشکیل این حوزه در شهرداری رفسنجان، برگزاری جشنواره نقاشی و خوشنویسی را از رویدادهایی دانست که تاکنون دیده نشده یا کمتر دیده شده است.
سجادی با اشاره به استقبال معاونت هنری از طرح ارائه شده به شهرداری، خاطرنشان کرد: پس از دریافت طرح از سوی مؤسسه چندمنظوره هزاردستان، تصمیمات لازم اخذ و جشنواره وارد فاز اجرایی شد.
معاون هنری شهرداری رفسنجان ادامه داد: تلاش ما این بود قبل از پایان سال جشنواره برگزار شود، اما با توجه به شرایط آب و هوایی و احتمال کاهش بارندگیها در بهار، اجرای جشنواره به سال جدید موکول گردید.
وی ایجاد فضای رقابتی برای هنرمندان و زمینه سازی برای بهبود فضای بصری در شهر را از مهمترین اهداف جشنواره دانست و تصریح کرد: با برگزاری این رویداد، آثار مجموعهای از هنرمندان شهر بر دیوارها نقش بسته و استعدادهای مختلف نقش میبندد.
جشنواره دیوارنگاری شهر را به نمایشگاهی فاخر از آثار هنرمندان بومی تبدیل میکند
سعید مشرف شاه، مدیر مؤسسه فرهنگی هنری هزاردستان و مجری و مسئول برگزاری نخستین جشنواره دیوارنگاری در جمع خبرنگاران با ابراز امیدواری از برگزاری مستمر جشنواره دیوارنگاری، تاکید کرد: جذب مخاطب و حضور هنرمندان شاخص از سراسر کشور از اهداف آتی این رویداد است.
وی با بیان اینکه اجرای طرحهای ماندگار بر دیوارهای شهر میتواند به ارتقا فضای بصری کمک کند، ادامه داد: با اجرای طرحهای فاخر در هر کدام از خیابانها، شهر به نمایشگاهی تبدیل میشود که شهروندان از تماشای آن لذت ببرند.
مجری و مسئول برگزاری نخستین جشنواره دیوارنگاری با بیان اینکه محوریت رقابتی بودن جشنواره موجب ارائه آثار قوی و منحصربهفرد خواهد شد، خاطرنشان کرد: هنرمندانی که در این رویداد شرکت میکنند، باید خود را با بهروزترین تعالیم هنرهای تجسمی تطبیق دهند تا در جشنواره رتبه کسب کنند.
مشرف شاه استمرار چنین رویدادهایی را در جذب گردشگر و گسترش برنامههای فرهنگی و هنری جانبی نیز مؤثر دانست و گفت: تفاوت جشنواره با سایر رویدادهای مشابه در این این است که طرحها پس از ارسال توسط طراحان روی دیوار اجرا میشوند.
وی مشارکت مردمی در انتخاب بهترین طرح را از دیگر مواردی دانست که این رویداد را از سایر جشنوارهها متمایز میکند و اضافه کرد: طرحهای اجرایی علاوه بر داوری توسط کارشناسان و تیمهای تخصصی، از نگاه مردم نیز قضاوت میشوند.
مجری و مسئول برگزاری نخستین جشنواره دیوارنگاری با بیان اینکه اجرای طرحهای ماندگار بر دیوارهای شهر توسط هنرمندان بومی بر ارتقا فضای بصری مؤثر است، ادامه داد: با توجه به تعداد و طرحهای انتخاب شده برنامه ریزی میکنیم که دیوارهای نزدیک به هم برای طرحهای متمرکز و منسجمتر انتخاب شوند.
بیستم فروردین ۱۴۰۲؛ آخرین مهلت ارسال آثار به نخستین جشنواره دیوارنگاری رفسنجان
در ادامه امیر شریفی، دبیر نخستین جشنواره دیوارنگاری از طراحی سبک و سیاق جشنواره به صورت ملی خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه تا بیستم فروردین ماه ۱۴۰۲ است.
وی در نشست خبری، با تأکید بر اینکه نخستین جشنواره دیوارنگاری به صورت شهرستانی برگزار میشود، ادامه داد: با توجه به اینکه ایده این جشنواره ملی بود، سبک و سیاق طراحی آن نیز ملی است.
دبیر نخستین جشنواره دیوارنگاری با بیان اینکه فراخوان و جزئیات جشنواره در سامانه اختصاصی جشنواره موجود است، تاکید کرد: علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به نشانی news.rafsanjan.ir مراجعه و مشخصات خود را ثبت کنند.
شریفی مهلت ارسال آثار را بیستم فروردین ماه ۱۴۰۲ اعلام کرد و گفت: موضوع آثار آزاد بوده و زمان اجرای طرحها از پانزدهم تا بیستونهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ پیشبینی شده است.
وی مجموع جوایز جشنواره را ۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: افراد میتوانند به صورت انفرادی یا گروهی در این رقابت شرکت کنند.
دبیر نخستین جشنواره دیوارنگاری اضافه کرد: دبیرخانه جشنواره در فرهنگسرای جوان واقع در بوستان جوان (خیابان ۱۵ خرداد) مستقر است، گفت: هنرمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره ۰۹۱۰۳۹۲۶۷۳۸ ارتباط بگیرند.
نظر شما