به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری تهران، علیرضا زاکانی با حضور در میان جمعی از روحانیان و مبلغان مذهبی در حسینیه صاحب الزمان (عج) پیرامون رویکرد فرهنگی مدیریت شهری جدید تهران، اظهار کرد: در زمینه مسائل فرهنگی به دنبال جبههسازی هستیم و در همین رابطه پشتیبان اتفاقات خوبی مانند راهپیمایی ۱۰ کیلومتری خیابان ولیعصر (عج)، همایش ۱۰۰ هزار نفری سرود سلام فرمانده، راهپیمایی جاماندگان اربعین با شهرداری تهران بود.
وی درباره رویکردهای تحولی شهرداری تهران در دوره مسئولیت خود، افزود: در قدم نخست به دنبال ایجاد تحول در داخل خود شهرداری بودیم و همقسم شدیم این مجموعه را تبدیل به نهادی انقلابی کنیم، تحول دوم در مدیریت شهری جدید ناظر به کالبد شهر است و طبق چشمانداز باید تهران تا سال ۱۴۱۰ بر مدار ایمنی، هویت شهری، معماری ایرانی-اسلامی، پیوستگی خانواده و مسجد و حملونقل عمومی متحول شود.
شهردار تهران ادامه داد: مدیریت قبلی شهر تهران معتقد بود باید پایتخت را گران اداره کرد تا مردم از این شهر مهاجرت کنند اما با مداخله در مسائل مهمی چون مسکن به دنبال ارزان کردن شهر تهران هستیم.
وی گفت: یکی دیگر از جنبههای تحولی مدیریت شهری جدید، سپردن مدیریت تهران به دست مردم است، به عنوان مثال مطابق مصوبه شورای شهر تهران قرار است سرای محلات از حالت فعلی خارج شود و مدیریت آن به دست موثران و معتمدان محلات بیفتد و آنها به ما بگویند که در مدیریت محلات چه کنیم. یا در مثالی دیگر ۲۰۸۰ پروژه با اعتبار چهار هزار میلیارد تومان را در معرض انتخاب و اولویتبندی مردم قرار دادیم و با گزینش ۳۵۰ هزار نفر ۱۴۰۰ پروژه نیز گزینش شد.
زاکانی درباره برنامه شهرداری تهران در رابطه با توسعه ناوگان حملونقل عمومی، تصریح کرد: سال آینده به جز بخشی از خط ۶، سایر خطوط فعلی متروی تهران تکمیل میشود و انشاءالله فرآیند احداث ۴ خط جدید متروی تهران نیز آغاز میشود.
وی تاکید کرد: کمکهای دولت به شهرداری در یکسال گذشته بینظیر بوده است، به عنوان مثال از سال ۹۵ قرار بود ۶۳۰ واگن از طریق مشارکت فاینانس ۱۵ درصدی دولت در اختیار شهرداری تهران قرار داده شود که این امر پس از شش سال در ماه اخیر محقق شد.
نظر شما