به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، احمدرضا صادقی اظهار کرد: طرح حفاظت از رودخانه زایندهرود از سرشاخههای رودخانه در شهرستانهای فریدونشهر و فریدن تا تالاب بینالمللی گاوخونی از سال ۹۴ در حال اجرا است و بیش از صد نفر نیروی انسانی شامل تیمهای گشت و حقوقی از رودخانه زایندهرود حفاظت میکنند.
وی افزود: اقدامات انجام شده تاکنون در مجموع سبب کاهش و جلوگیری از تصرفات بیشتر رودخانه و حریم و بستر و برداشتهای غیرمجاز آب و پساب شده است.
مدیر رودخانهها و سواحل شرکت آب منطقهای اصفهان ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده توسط دفتر مهندسی رودخانهها و سواحل شرکت آبمنطقهای، تعیین حد بستر و حریم رودخانهها است که با هدف بهرهبرداری از رودخانه، کاهش خطرات احتمالی سیلاب و جلوگیری از تجاوز به بستر و حریم رودخانه است.
صادقی خاطرنشان کرد: برای تحقق این امر انجام مطالعات تعیین حد بستر و حریم مرحله اول و مرحله دوم توسط مسئولان شرکت آبمنطقهای اصفهان در بخش مهندسی رودخانهها و سواحل مورد توجه قرار گرفته و از ابتدای سال ۱۳۹۵ تاکنون، در این راستا حدود ۲۹ هزار کیلومتر مطالعات مرحله اول انجام شده که حدود ۷۴۰ کیلومتر مطالعات مرحله اول تأیید شده و منتظر تاییدیه سازمان نقشه برداری کشور است.
وی به ساماندهی و لایروبی رودخانه زایندهرود اشاره کرد و گفت: از سال ۹۵ تاکنون حدود ۸۰ کیلومتر از رودخانههای استان ساماندهی شده است.
مدیر رودخانهها و سواحل شرکت آبمنطقهای اصفهان با اشاره به احداث بیش از ۸۰ کیلومتر جاده ساحلی تاکنون، افزود: بیش از یک هزار کیلومتر از رودخانههای استان تاکنون رپرگذاری (شاخصگذاری حد و بستر رودخانه) شده است.
نظر شما