رحیم شاکرمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه هر قلمبهدستی روزی نوشتههایش مورد نقد قرار میگیرد، اظهار کرد: هر تعریفی که از تاریخ ارائه کنیم، روزی برملا خواهد شد، طوایف و ایلها نیز از این قضیه استثنا نیستند؛ نویسندگان باید با بیان واقعیت دنبال جدا کردن سره از ناسره باشند.
وی افزود: کتاب «نقدهایی بر تواریخ معاصر چگنی» با هدف گسترش «نقد» نوشته شده است، زیرا معتقدیم جامعهای که بستر مناسبی برای نقد و بررسی نداشته باشد، بسته و بیهدف خواهد بود. ایجاد فضای نقد و بررسی، بستر شکوفایی و پیشرفت را فراهم میسازد.
شاکرمی خاطرنشان کرد: در آینده جوانانی میخواهند مطالبی را به رشته تحریر دربیاورند و قلم در دست بگیرند، آنها باید با امانتداری و احتیاط، همچنین دقت نظر بیشتر به معرفی موضوع بپردازند و قلم را در مسیر درست حرکت دهند.
وی گفت: این کتاب به نقد و بررسی اجمالی کتابهای مختلف چاپ شده، از زمان سربداران و صفویان تاکنون درباره ایل بزرگ «چگنی» پرداخته و چون نویسندگان این کتب به علت ناآگاهی و نداشتن تحقیقات میدانی وسیع و مستند، به بیان مطالبی بهدور از اسناد تاریخی درباره چگنی پرداختهاند، بر خود لازم دیدیم با همت و تلاش رضا جوادی، مراد محمودی، علیحسین بداق، و علیاکبر خادمی به تهیه و تدوین این کتاب اقدام کنیم.
شاکرمی افزود: این کتاب در هزار نسخه و سایز رقعی، نقدی بر کتب نویسندگان معاصر برای روشنگری خوانندگان است تا ابتدا تاریخ چگنی را از زمان سربداران تا کنون بشناسند و تفهیم نقد برای ایشان آسانتر باشد.
وی در پایان گفت: این کتاب ۲۶۳ صفحه است که از این تعداد ۶۰ صفحه به مقدمه اختصاص یافته است.
نظر شما