به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدمحمد موسوی امروز _سهشنبه شانزدهم اسفندماه_ در کمیته پیشگیری از سرقت استان چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه یکی از شاخصههای پایدار شهری توجه به موضوع ترافیک است، اظهار کرد: امروزه چگونگی مدیریت ترافیک، پیوندی عمیق با نظم و انضباط اجتماعی پیدا کرده است.
وی افزود: در جوامع امروزی، ترافیک به تدریج پدیدآورنده نوعی از هنجارها و ارزشها در لایههای مختلف اجتماع شده است و این موضوع، مسئولان حوزه کنترل ترافیک شهری را بر آن داشت تا با بررسی و پالایش میزان تراکم ساخت و ساز، تصادفات و فضای باز شهری به نسبت جمعیت، ابعاد اجتماعی ترافیک را با ساخت پارکینگهای عمومی، بزرگراهها و تقاطعهای همسطح و غیرهمسطح کنترل کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحالوبختیاری گفت: در سطح شهر شهرکرد نیز ما در سالیان گذشته شاهد رشد چشمگیر تردد خودرو در خیابانها و معابر شهری و افزایش ساختوساز بودیم و نیاز است که مسئولان شهری در دو حوزه شهرداری، مسکن و شهرسازی برای احداث پارکینگ در نقاط مختلف شهر و گسترش معابر و فضای عبور و مرور، برنامهای جامع تهیه کنند و با هماهنگ و به صورت جهادی وارد عمل شوند.
وی ادامه داد: نافی نقش اقتصاد در استحکام بنیان خانواده نیستیم، اما اگر قرار بود اقتصاد حرف اول را بزند، مردم شمال تهران باید محکمترین خانواده را میداشتند و در مناطق محروم بیشترین طلاق را ثبت میکردیم. امروز بسیاری از زوجها که زندگی آنها به سمت طلاق کشیده میشود، مشکل مالی ندارند؛ بلکه سبک و سیاق زندگیها به گونهای که باید، نیست.
موسوی تصریح کرد: ایدههای ذهنی اگر بیان شود عملی میشود و باید اجازه داد فرهنگ فعالیت کند و شعارها نباید ناشی از عوامزدگی باشد؛ به عنوان مثال کارخانهای مانند فولاد در سفید دشت مستقر شد، اما شاید تنها ۱۰۰ نفر از مردم استان چهارمحال و بختیاری در آن بهکارگیری شدند.
وی افزود: فعالسازی تلفن خدمات شهری شهرداری، جذب و انعطاف بودجه به سمت تجهیز لوازم پارکها، اتخاذ مصوبه در خصوص نگهداری نکردن دام در شهر، ساماندهی خانههای متروکه و برگزاری اردوهای دیداری به عنوان ایدههایی است که باید از سوی شوراهای اسلامی پیگیری بیشتری داشته باشد.
نظر شما