کرمانشاه برای پیشرفت نیازمند ایده‌های تحول‌آفرین دانشگاهیان است

استاندار کرمانشاه گفت: یکی از آفت‌های کرمانشاه در ادوار گذشته را توسعه سلیقه‌ای دانست و گفت: هم فکری و هم‌اندیشی موجب می‌شود تصمیمات مهم استان از حالت سلیقه‌ای خارج شود و برآیندی از دغدغه‌های افراد و گروه‌های مختلف باشد و به عبارتی کرمانشاه عالمانه اداره شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کرمانشاه، محمدطیب صحرایی با اشاره به اینکه بیان نقدها و ارائه ایده‌ها گام اول همراهی دانشگاهیان در اداره عالمانه استان کرمانشاه است، اظهار کرد: مردم و مسئولان استان منتظر شنیدن ایده‌ها و راهکارهای تحول‌آفرین و اشتغال‌آفرین سپس مشارکت در اجرای آن‌ها از سوی نخبگان دانشگاهی هستند و نشست‌های هم اندیشی فرصتی برای طرح و پیگیری این مباحث است.

وی در دومین نشست هم اندیشی با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان که در سالن همایش‌های استانداری برگزار شد، افزود: باید برای پیشرفت کرمانشاه همه همراه و همدل تلاش کنیم زیرا این کار بزرگ با تلاش‌های جزیره‌ای قابل انجام نیست.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: این عرصه و بستر فراهم است که در کارگروه‌های تخصصی تعیین شده، اساتید دانشگاهی دیدگاه‌های خود را در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و تجاری، کشاورزی و گردشگری مطرح کنند و پیرامون آن بررسی‌های کارشناسانه انجام شود.

وی یکی از آفت‌های کرمانشاه در ادوار گذشته را توسعه سلیقه‌ای دانست و گفت: هم فکری و هم‌اندیشی موجب می‌شود تصمیمات مهم استان از حالت سلیقه‌ای خارج شود و برآیندی از دغدغه‌های افراد و گروه‌های مختلف باشد و به عبارتی کرمانشاه عالمانه اداره شود.

صحرایی از گردشگری به عنوان محور مورد توافق تمام گروه‌ها برای پیشرفت استان کرمانشاه نام برد و اضافه کرد: در این مدت بررسی کارشناسانه مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب و سفر ریاست جمهوری، بودجه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و نظرخواهی گسترده از مدیران تمام دستگاه‌ها و همچنین نظرات چهره‌های علمی و دانشگاهی در نشست‌های هم اندیشی نشان دهنده یک اجماع واحد پیرامون گردشگری به عنوان یک ظرفیت راهبردی کمتر پرداخته شده برای پیشرفت استان بود.

وی خاطرنشان کرد: انتخاب گردشگری به عنوان یک پیشران برای پیشرفت استان، برآیندی از نظرات کارشناسی چند وجهی است و یک سلیقه شخصی نیست.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: به دنبال انجام یک مجموعه اقدامات تحول‌آفرین در حوزه‌های مختلف از جمله فراهم کردن زیرساخت‌ها و اجرای طرح جامع ساماندهی معتادان متجاهر هستیم تا در کنار فراهم شدن بسترها، چهره و سیمای خیابان‌ها و مکان‌های عمومی کرمانشاه را نیز برای گردشگران زیبا و خوشایند کنیم و در عین حال جمع قابل توجهی از شهروندان آسیب دیده و گرفتار در دام اعتیاد به آغوش خانواده و اجتماع برگردند و تبدیل به یک فرصت برای استان شوند.

وی افزود: تاکنون ۲۵ مجموعه برای کمک به ساماندهی معتادین متجاهر همراه شده‌اند و برای موفقیت در این مسیر نیازمند کمک‌های دانشگاه و دیگر مجموعه‌های مرتبط با آن هستیم.

صحرایی پیشرفت را حاصل تلاش‌های مداوم دانست و گفت: در دومین نشست اخیر قرارگاه ملی اشتغال به ریاست معاون اجرایی رئیس جمهور که با حضور ۱۱ مدیرعامل بانک‌های مختلف کشور و مدیرانی از مجموعه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف برگزار شد که در آن تصمیمات خوبی برای جذب اعتبارات سفر رئیس جمهور گرفته شد.

وی افزود: در سفر رئیس جمهور به استان مصوبات بسیار تحول آفرینی برای کرمانشاه انجام شده بود که متأسفانه از رقم ۱۱ هزار میلیارد تومان تا امروز تنها ۸۹ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است که با صفر فاصله چندانی ندارد.

استاندار کرمانشاه انجام کار عالمانه و مجاهدانه را شرط توفیق در پیشرفت استان دانست و گفت: با پیگیری‌هایی یک کمیته سه جانبه با حضور نماینده معاون اجرایی رئیس جمهور، نماینده استانداری و یک نماینده از سوی بانک‌های کشور موضوع تخصیص بخش قابل توجهی از اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان تا بهار محقق شود.

وی اضافه کرد: سهم خود را برای یک کرمانشاه بهتر تنها به حرف بسنده نکنیم و با همدلی و همگرایی در پی اقدام باشیم.

در این نشست هم اندیشی رجب‌زاده، کریمیان، امیری‌نژاد، بهشتی آل آقا، یوسفی، فرزاد امینی از دانشگاه رازی، حجت الاسلام زارعی، فتاحی و کوچکی‌نژاد از دانشگاه آزاد، پورنقی، حیدری‌زاده از دانشگاه‌های پیام‌نور، محمدی از دانشگاه فرهنگیان، آزادی از پارک علم و فناوری، حدیدی از جهاد دانشگاهی و برخی دیگر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان کرمانشاه به طرح دیدگاه‌ها و مباحث خود در حوزه‌های مختلف پرداختند.

موضوعاتی مانند توسعه گردشگری، تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت، بورسیه نخبگان دانشگاهی با مشارکت بخش صنعت و بنیاد نخبگان، فراهم شدن ارتباط شرکت‌های دانش بنیان با بخش دولتی، ساماندهی برداشت‌های بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی در بخش کشاورزی، آموزش مهارت‌های کاربردی به دانش آموختگان کشاورزی، ارائه عملکرد ادارات و حضور مدیران در دانشگاه‌ها، تداوم نشست‌های هم اندیشی با اساتید و فراهم کردن بسترها برای ارتقای نقش‌آفرینی آن‌ها، ضرورت نگاه توسعه محور در مدیریت و پرهیز از دسته بندی و جذب حداکثری، تقویت آئین راهپیمایی اربعین و مرزهای تجاری و مبادلاتی استان، تشکیل حوزه‌های مشورتی با حضور بانوان، شایسته سالاری و توجه به نخبگان، شناسایی ظرفیت‌های توسعه آفرین کرمانشاه، ضرورت نگاه ویژه به توسعه منطقه اورامانات در ابعاد مختلف در این جلسه مطرح شد.

کد خبر 644985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.