به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سعید کهنسال در آئین تجلیل از نخبگان شاهد و ایثارگر و فعالان حوزه ایثار و شهادت استان مازندران در مؤسسه فرهنگی ورزشی ایثار در ساری، اظهار کرد: وجود نخبگان در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میتواند یک نقطه قوت محسوب شود، با توانمندی که از شما سراغ داریم، در حوزههای مختلف ایثارگری میتوانید نقشآفرینی کنید.
وی افزود: حضور شما در عرصههای مختلف زمینه رشد و توسعه را فراهم میکند، نیازمند ایدهها و تفکرات شما فرهیختگان برای حل مشکلات ایثارگران بهویژه در جهت رفع مسئله اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران گفت: بحث تاریخ شفاهی در حقیقت خاطرهگویی والدین معظم شهدا و جانبازان بهدلیل وجود اسرار و گنجینههای پر رمز و رموز معنوی در آن دارای اهمیت است.
وی افزود: قلوب آنها، دستنوشتهها و آثاری در وصف شهدا باید به نسل آینده منتقل شود، در این راستا فعالان فرهنگی به جمعآوری این خاطرات پرداختند و باید به اسنادی تبدیل شود که در دسترس عموم قرار بگیرد و واکاوی شود.
کهنسال خاطرنشان کرد: این آثار آیندهای والا را برای نوجوانان رقم خواهد زد، در حوزه مستندات و تصویری در قالب مستند، فیلم کوتاه و فیلمهای سینمایی باهدف مهندسی پیام، طی امضای تفاهم نامه سهجانبه با صداوسیما، بنیاد و حفظ آثار انجام شده، که قسمتی از آن در قالب فیلم ۱۳ قسمتی از شبکه ملی پخش خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران ضمن تقدیر از فعالان حوزه فرهنگ ایثار و شهادت، یادآور شد: جا دارد که نوید تبیین مردمی شدن و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مازندران را بدهم، روز شهید و جانباز میتواند سرآغاز و منشأ این تحولات باشد.
وی در بخش دیگری از مطالب خود با اشاره به مشکلات موجود در حوزه دارو و درمان جانبازان تصریح کرد: در سه حوزه بیمه مکمل، پایه و بحث سه درصد حمایت بنیاد خدمات را ارائه میدهیم البته مشکلاتی در اسناد پرداختی وجود دارد که انشاءالله برطرف خواهد شد.
نظر شما