به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان حفاظت محیطزیست، امیر مرادی در ویدئویی درباره وضعیت پیروز، اظهار کرد: بعد از اینکه پیروز به بیمارستان منتقل شد، با اقدامات انجام شده سعی کردیم تا علائم بالینی و فیزیولوژیک حیوان را ثابت نگه داریم. وضعیت خوب نبود بلافاصله اقدامات درمانی را آغاز کردیم و در پنج روز گذشته سعی شد شرایط آنزیم کلیوی و عوارض ناشی از بالا رفتن آن کنترل شود که آن را مدیریت کردیم.
وی افزود: در هر حال امروز شرایط پیروز خوب نبود، سیری که در مسائل کلیوی میدیدیم رو به کاهش بود و از امروز بررسیها نشان میدهد دوباره آنزیمها بالا رفته و شرایط بالینی حیوان مساعد نیست، در ابتدا مسئله دیالیز از اینجا شروع شد که از من پرسیدند آیا گزینهای وجود دارد که بشود انجام داد؟ توضیحی که دادم این بود که در ارتباط با حیوانات خانگی مانند سگ و گربه در این شرایط یکی از گزینهها بحث دیالیز است، اما در مورد پیروز به رغم اینکه اکنون مرکزی این کار را انجام نمیدهد و همه امکانات از جمله دستگاه دیالیز در دسترس است، اما اینکه حیوان شرایط انجام این کار را دارد یا خبر، باید سنجیده شود، بنابراین ارزیابیها انجام و جمعبندی این شد که به علتهای مختلف دیالیز برای حیوان خطرناک است و از آنجا که مادرش ایران هم باردار است، از این رو امکان خونگیری از ایران هم ممکن نبود، زیرا امکان داشت به حیوان شوک وارد شود.
رئیس بیمارستان دامپزشکی مرکزی تصریح کرد: بعد از انجام یک سری اقدامات، جمعبندی امروز این بود که اکنون زمانی است که میتوان پیروز را دیالیز کرد و با همکاری تیم داخلی و جراحی بیمارستان دامپزشکی مرکزی و دامپزشک سازمان حفاظت محیطزیست این کار در حال انجام است.
وی تاکید کرد: انجام این کار به معنای این نیست که با انجام دیالیز میتوانیم مشکل کلیوی پیروز را رفع کنیم، هر پیش فرضی متعاقب این اقدام برای ما محفوظ است، حتی ممکن است حیوان را که اکنون شرایط مناسبی ندارد، حین انجام دیالیز از دست دهیم. اما همه تلاش خود را میکنیم که خطر را به حداقل برسانیم و بتوانیم با اقدامات انجام شده، آنزیمهای کلیوی را به حد استاندارد نزدیک کنیم تا درمان خاصی که تمرکزشان بر راه اندازی مجدد کلیه و تنظیم آنزیمها است، فرصت عمل کردن داشته باشند.
نظر شما